Универсал-НВГ, заедно с ТABROCO Machines, предлагат практични решения за всяко стопанство

  • 1603
  • 0
  • Новини
Универсал-НВГ, заедно с ТABROCO Machines, предлагат практични решения за всяко стопанство
Днес TOBROCO Machines разработва и предлага на пазара продуктово портфолио, състоящо се от 36 различни модела товарачи, продавани в над 40 страни. Машините са проектирани и произведени от екип, състоящ се от 140 висококвалифицирани служители, работещи в модерно предприятие в Ойстеруийк, Холандия.
 
Благодарение на иновативната си съвременна технология, постоянство, изучаване на потребностите на своит клиенти и използванета на най-добрите компоненти от Kubota, Bosch Rexroth and Comer, TOBROCO Machines създава машини и приспособления с иновативно мислене, качество в изработването и отговорност към световния пазар.
 
Девизът на компанията е: „Ние създаваме, това от което имате нужда“
 
Продуктовата гама на Giant, включва следните четири основни вида товарачи:
 
- Многофункционални компактни мини челни товарачи Skid steer
- Колесни челни товарачи GiANT
- Телескопични товарачи GiANT
- Телескопични точавачи GiANT TENDO
 
Към цялата гама от предлаганите типове товарачи,  има 8 различни серии и общо 36 модела. Трите вида двигатели - Honda, Kubota и Deutz, са разпределени в различен мощностен клас, като най-малкият е бензинов двуцилиндров с 21 к.с., а най-големият е  дизелов 76 к.с. Собственото тегло на товарачите варира от 750 до 5900 кг., в зависимост от модела.
 
Мини челни товарачи Skidsteer
 
TOBROCO включва в гамата си три модела на Skidsteer, които са насочени  най-вече към строителната дейност. Разработени са три модела,  като единият е с бензинов двигател на Honda – 15 к.с. и два дизелови на Kubota, съответно 20 и 25 к.с. Задвижването на четирите колела  практически може да прави 360° завои. Ширината на модела е едва 920 мм.,а  дължината без кофа 1 371 мм. с  височина на повдигане 2 100 мм.
 
 
Колесни челни товарачи GiANT
 
Това са моделите с така наречени Z-образни рамена за повдигане и ,,чупеща” се по средата рама. Посредством  хидравлични цилиндри се осъществява завиването на машината.
Тук се предлагат 33 различни модела  в серии от 2 до 7, с мощност е от 20 до 76 к.с.
 
Модел D 204SW
 
Моделът е най-малкият в този клас с мощност 20 к.с. Поради компактната си конструкция и голямата си маневреност е много удобен за малки и тесни зони.
Двигател: дизелов, три цилиндров Kubota, с мощност 20 к.с.
Капацитет на повдигане 1100 кг., височина на повдигане 2100мм.
Дължина без кофа 2 200 мм.
Радиус на завоя с кофа 2 225 мм.
 
 
Модел V 4502T
Друг модел, който предизвиква голям интерес във фермерите е модела  V4502T, с 4-цилиндров двигател Kubota, с хидростатично задвижване на 4-те колела и 12 тонови оси. Така  модела е изключително стабилен при различни типове дейности, дори и в неравни терени. Височината на повдигане достига 3240 мм, а капацитета до 2460 кг.
 
 
Модел V 5003
Ако търсите комфорт и стабилност в работата ви предлагаме модела  V5003. Двигателя с 50 к.с., хидростатичното задвиване на колелата и електрическото управление на блокажа на диференциала двата моста . Z-кинематиката на повдигащото рамо осигурява оптимален поглед върху работния процес при повдигане или пробив.
 
 
Телескопични товарачи GiANT
 
Предлагат се в следните модификации:
8 модела с мощност  20 до 76 к.с.
Височина на повдигане от 2820 мм до  5 155 мм.
Капацитет на преобръщане от 1200 – 4 890 кг.
 
Модел V 761 TELE
Този нов модел е най-големият и най-мощен в гамата на GiANT. С мощност от 76 к. с. и собствено тегло от 6 000 кг – V761 TELE дава една нова възможност за производителя. Моделът е агрегатиран с изключително надеждния двигател на Deutz, който е със стандарт за вредни емисии Stage IIIB. Опционално може да бъде произведен с Load-sensing  и ECO-drive системи. Интегрираната интелигентна система за управление на мощността позволява оптимално разпределение на мощността на двигателя, между работната и задвижваща хидравлика. Електрическата Flow-Sharing функция, позволява константно разпределение на потока, при различни функции независими една от друга, дори когато стрелата достига 5.1 м. височина.
 
 
Телескопични товарачи TENDO
 
Проектирани да се движат в тесни и ниски помещения, като същевременно има възможност да достига точки до 4,8 м. благодарение на телескопичната си стрела.
 
Серията  TENDO включва два модела с мощност 36 и 45 к.с
Двигател Kubota с мощност 36 и 45 к.с.
Височина на повдигане 4 800 мм.
Canbus Система
 
 
 
Към всички модели товарачи GiANT, холандската комания TABROCO Machines са разработили различни по функционалност приспособления за прикачане.  Целта на компанията е широк обхват на използване на товарачите, както в аграрния и животновъдния сектор, така и в строителния.
 
За да получите повече информация за товарачите GiANT, може да посетите сайта на фирмата на адрес; WWW.UNIVERSAL-NVG.BG, да изпратите запитване на email: [email protected] или да се свържите с нашия търговски екип на фирмата на телефони: 06173 99 99 или 0889 231012.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!