Утре Оптиком открива новия си агроцентър в Добрич с атрактивна томбола на селскостопанска техника

Утре Оптиком открива новия си агроцентър в Добрич с атрактивна томбола на селскостопанска техника

Утре (18 март) Оптиком ООД официално ще открие новия си продажбен и сервизен център в Добрич. С откриването на агроцентъра старозагорската фирма разширява обхвата си на дейност в традиционния за зърнопроизводството Добруджански регион.

По време на откриването организаторите са подготвили много изненади за своите гости. На двора ще бъдат разположени машини, част от които ще бъдат разиграни на томбола.

Пет от машините, предлагани от Оптиком, ще бъдат предложени на участниците на изключително префернциални цени – под заводски. Имената на всички желаещи да участват в томболата ще бъдат събрани, след което ще бъдат изтеглени пет от тях, които ще имат възможност да закупят една от петте машини на преференциална цена.

Машините, които ще бъдат включени в томболата са следните:

Комбайн LAVERDA М306 -  335 к.с.с 6 м хедер. Комбайнът разполага със система "Terra control" за автоматично следене височината на жътвата, сепарираща система MCS и система за странично плаване на хедера GSAX. Вместимостта на бункера за зърно е 9000 л.

Трактор JCB Fastrac 8250 - 260 к.с. с електро-хидравлично управление и 6-цилиндров  Cummins QSC - 8268 см3 двигател;

Трактор LANDINI Powerfarm 100 - 92 к.с. с 4-цилиндров, 4400 см3, турбо двигател Perkins, отговарящ на най-строгите екологични изисквания;

Телескопичен товарач JCB 531-70 Agri с мощност 100 к.с., оборудван с кофа и палетни рога. Трансмисията на машината е Powershift с 4 бр. предавки. Максималната товароподемност е 3100 кг., а максималната височина 7000 см;

6-редова пролетна сеялка MONOSEM NC с торовнасяне и компютър е последната машина, която ще участва в томболата на Оптиком.

Организаторите на откриването Оптиком и регионалният представител на фирмата за Североизточна България Агро Старс ООД са предвидили следната програма:

11,30 часа – откриване
11,45 часа – мултимедийна презентация на трактори JCB от инж. Н. Делчев. Презентацията ще се проведе на закрито в сервиза на новия агроцентър
12.15 часа – анонс за специалните предложения за търг на земеделска техника и обявяване на регламента за провеждане
12,30 часа – коктейл за гостите (ако времето е подходящо - на двора, ако не – вътре) и достъп до машините на двора
13.30 ч. - томбола за селскостопанските машини.                

* В томболата ще участва само по една машина от посочените,
* Цените на посочените машини ще бъдат валидни само в деня на откриването

Организаторите канят всички селскостопански производители в деня на откриването на новия агроцентър на Оптиком в Добрич,18 март – четвъртък, на ул. Ангел Стоянов, № 24 от 11.00 часа.