Увеличете работната скорост с новата сеялка Kverneland Optima SX

Увеличете работната скорост с новата сеялка Kverneland Optima SX
Новата сеялка Optima SX осигурява максимална производителност и ефективност. С прецизното си полагане на семената при скорости до 18 км/ч, сеялката Optima TFprofi е до 50% по-ефективна!
 
 
Изцяло обновената сеялка от утвърдената серия Optima гарантира прецизност и качество на сеитбата при 18км/ч. Всъщност, с новата изсяваща система работеща под налягане, инженерите на Kverneland въвеждат една изцяло нова технология в Optima SX. Семената се изстрелват с въздушна струя с до 70 км/ч в браздата, а мекото придържащо колело предпазва деликатните семена.
 
 
"Предизвикателството е да се ускори процеса на сеитба, като същевременно семеполагането е възможно най-прецизно за да е равномерно развитието на всички растения при сеитба на царевица, цвекло, боб и слънчоглед. С новия високоскоростен изсяващ апарат Optima SX поддържаме най-високите стандарти за прецизно изсяване, като същевременно увеличаваме производителността с до 50% " обяснява Constantin Homann, продуктов специалист за прецизни сеялки.
 
Без генератор
Няма почти никакво триене в изсяващия апарат и е необходим съвсем малък въртящ момент с минимална енергия. Следователно, високоскоростната Optima SX може да работи без наличието на генератор.
 
Пълна функционалност на GEOCONTROL и GEOSEED®
Високоскоростната Optima SX работи с технологията ISOBUS, включваща всички добре познати функции на GEOCONTROL и GEOSEED®, дори при по-високи работни скорости.
 
 
С GEOCONTROL и GPS всяка електрически задвижвана изсяваща секция автоматично се включва или изключва на точното място, за да гарантира, че няма препокрити или незасяти площи.
 
GEOSEED® позволява разпределянето на семена паралелно или в ромбоидна форма. По този начин всички растения получават един и същ достъп до хранителни вещества, вода и слънце за равномерно покълване и силна реколта.
 
Представяне и наличност
Новата високоскоростна Optima SX ще бъде представена на Agritechnica с ограничена наличност през пролетта на 2018 година. Тя ще се предлага с рамки на Optima TFprofi и Optima V.
 
Kverneland е марка на Kverneland Group
Kverneland Group е водеща международна компания произвеждаща, развиваща и дистрибутираща селскостопанска техника и обслужване. Силният фокус върху иновациите ни позволява да осигурим уникална и богата продуктова гама с високо качество. Kverneland Group предлага цялостен пакет насочен към професионалното земеделие, покривайки всички процеси от земеделието, като подготовка на почвата, сеитба, балиращо оборудване, тороразпръскване, пръскане и електронни решения. За повече информация посетете www.kvernelandgroup.com
 
 
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Добави коментар