Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

В Холандия се състоя среща на дилърите на Kioti в Европа

В Холандия се състоя среща на дилърите на Kioti в Европа

снимка: www.tractor.bg

В Ротердам Холандия, където се намира центъра за резервни части на тракторите KIOTI се състоя среща на дилърите от Европа. Инициативата за срещата е по настояване на европейските дилъри, за да имат единен глас пред завода производител за нуждите и изискванията на европейските фермери.  В срещата са взели участие 47 души от 24 страни. България бе представена от фирма СД ” Драганови ” - Пловдив, която е изключителен вносител на марката KIOTI.

Всяка от страните е отчела моментното състояние на пазара за земеделска техника, текущите нужди и новите пазарни ниши, към който трябва да се стремят. След обобщение на мнението на всички дилъри на KIOTI и дискусия с представителите на завода са начертани следните стъпки, които ще предприеме завода и в крайна сметка ще получат всички европейски фермери избрали марката KIOTI.
 

  1. Обновяване на всички досега произвеждани модели. Неговата цел е опростяване на конструкцията и увеличаване на качеството на крайния продукт в отговор на задалата се финансова криза.
  2. Нов малък трактор с шасито на kioti CK22 но с мощност от 30к.с.
  3. Кабини за всички малки трактори.
  4. Хомологизация на най–продавания трактор в САЩ, модела Kioti LK30TLB, който е с много ниска продажна цена и е в комплект с челен товарач и задно багерно у-во.
  5. Нова HI-LOW трансмисия за Kioti DK904C, с която трактора вдига до 40 km/h.
  6. Нови по мощни трактори 125 и 160 к.с.
  7. Компресорни системи за всички по големи модели.
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug