В Москва се провежда изложението Агро-тек Русия 2009

В Москва се провежда изложението Агро-тек Русия 2009

В Москва се провежда изложението за селскостопанска техника - "Агро-тек Русия 2009". Тази година се представят производители на земеделска техника от 50 руски региона и 29 чуждестранни компании.

Изложението за агро-техника се поровежда от 09-12 Октомври, под егидата на кмета на Москва - Юрий Лужков и министъра на земеделието -  Елена Скрынник.

Голямата новина от Агро Тек 2009 е в обявеният нов бранд "Агромаш" на руската компания Агромаш Холдинг, който ще обедени под себе си Красноярски завод за комбайни, Владимирски моторно-тракторен завод, Волгоградскитракторен завод и компанията «РусАгроМаш», произвеждаща богато разнообразие от прикачен селскостопански  инвентар.

Под името Агромаш, още от Януари 2010 г. ще бъдат пуснати в сериино производство трактори с мощност 50, 85, 90 и 110 к.с., както зърнокомбайн и силажокомбайн с мощност 210 к.с.

В средата на 2010 е планувана сертификация на 3 модела трактори и типово одобрение от Европейския център TŰV Rheinland InterCert в Будапеща, след което те ще имат CE маркиране, което ще позволи продажбите в рамките на ЕС.


© 2009 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!