Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

В Москва се провежда изложението Агро-тек Русия 2009

В Москва се провежда изложението Агро-тек Русия 2009

В Москва се провежда изложението за селскостопанска техника - "Агро-тек Русия 2009". Тази година се представят производители на земеделска техника от 50 руски региона и 29 чуждестранни компании.

Изложението за агро-техника се поровежда от 09-12 Октомври, под егидата на кмета на Москва - Юрий Лужков и министъра на земеделието -  Елена Скрынник.

Голямата новина от Агро Тек 2009 е в обявеният нов бранд "Агромаш" на руската компания Агромаш Холдинг, който ще обедени под себе си Красноярски завод за комбайни, Владимирски моторно-тракторен завод, Волгоградскитракторен завод и компанията «РусАгроМаш», произвеждаща богато разнообразие от прикачен селскостопански  инвентар.

Под името Агромаш, още от Януари 2010 г. ще бъдат пуснати в сериино производство трактори с мощност 50, 85, 90 и 110 к.с., както зърнокомбайн и силажокомбайн с мощност 210 к.с.

В средата на 2010 е планувана сертификация на 3 модела трактори и типово одобрение от Европейския център TŰV Rheinland InterCert в Будапеща, след което те ще имат CE маркиране, което ще позволи продажбите в рамките на ЕС.


© 2009 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug