Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Väderstad E-Control вече e наличен за сеялките Rapid RDAC & RDAS

Väderstad E-Control вече e наличен за сеялките Rapid RDAC & RDAS

Väderstad E-Control

Väderstad E-Control е контролна система, разработена от Väderstad,която позволява на фермерите да управляват машината с помощта на iPad. Системата се предлага за Tempo и всички версии на Rapid.


Какво ново?

1.      Системата E-control вече е достъпна за всички версии на Tempo и Rapid.

2.      КогатоE-control е в комбинация с ISOBUS,виртуалният терминал може да се използва за секционен контрол докато управлението на машината се извършва от E-Control.

3.      Възможност за включване на инструкции – и материали за резервни части на iPad.

4.      Приложението може да се изтегли безплатно от App Store.

 

Стандартизирана технология

Лесен за употреба интерфейс и голям екран на iPad улесняват управлението на Tempo и Rapid. Използването на стандартизирана технология също така улеснява много и крайния потребител в сравнение с патентованите системи. iPad се поставя на стойка с няколко твърди бутона за лесно маневриране на машината.

Комуникацията между машината и iPad става посредством безжична защитена мрежа. Не е необходима интернет връзка.

“С въвеждането на Wi-Fi иiPad Air, Rapid и други машини могат да се водят с помощта на безжична комуникация. Лесна употреба, рентабилност и лесно актуализиране са само някои от основните предимства на решението iPad Air в сравнение с предишни системи” каза Ларс Тилен, Мениджър Концепции за Rapid.

 

Väderstad E-Services включва:

1)     Управление на процеса на засяване, включително семевнасяне, торовнасяне и микро гранули

2)     Конфигурация и настройки на машината

3)     Индивидуално изключване на реда(семевнасяне, торовнасяне и микро гранули)

4)     Записване на данни и събития

 

Секционен контрол

СISOBUS платформа и тестван секционен контрол в трактора, ISOBUS може да се използва, за да включва или изключва сеялката при окрайчване. Същевременно, функциите на машината могат да се следят на iPad.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug