Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Vaderstad инвестира в изграждането на нова складова база за резервни части за Европа

Vaderstad инвестира в изграждането на нова складова база за резервни части за Европа

сеялка Vaderstad сее прецизно в землище на Димитър Мачуганов близо до Летница

 

Шведския производител на земеделска техника - Vaderstad започна мащабна инвестиция в изграждането на нова складова база за резервни части, която да обслужва бързо нарастващия брой на клиентите в Европа.

 

Новият склад за резервни части ще осигури по-бързо обслужване и отговаря на изискванията на клиентите за по-модерен и по-ефективен начин на обаслужване. Новата сграда ще предоставя също и място за постоянна изложба на цялата гама резервни части на VADERSTAD, както  и магазин, където посетителите могат да закупуват стоките на Vaderstad.


"Увеличаването на обема на продажбите на земеделски машини доведе на свой ред до повишено търсене на  резервни части и консумативи и ние правим тази инвестиция с цел да се гарантира високо ниво на обслужване и надеждност в разпределителната мрежа на VADERSTAD и до нашите клиенти ", каза ръководителят на департъамента за резервни части - Андерс Люнг.

 

Търсенето на резервни части за Vaderstad нарастна изключително много през 2011 г. поради многото нови видове машини, модели и пазари, които разработи VADERSTAD. Това означава, че броят на елементите в нашата база за резервни части непрекъснато се увеличава.

 

"Селскостопански машини са най-добри, когато е гарантиран надежден достъп и постоянна осигуреност с резервни части. С този нов склад Väderstad възнамерява да осигури доставката и да поддържа същото високо качество, както и в останалата част от продуктовата гама ", обясни още Андерс Люнг.

 

Vaderstad storage spare parts center

 

©2012 Tractor.BG

 

Коментари
анонимен
на 22.02.2013 12:49:10
[:success:]
анонимен
на 22.02.2013 12:49:34
[googd2]
анонимен
на 23.02.2013 23:56:41
там сме да видим какво 6твни предложат
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug