Vaderstad инвестира в изграждането на нова складова база за резервни части за Европа

Vaderstad инвестира в изграждането на нова складова база за резервни части за Европа

 

Шведския производител на земеделска техника - Vaderstad започна мащабна инвестиция в изграждането на нова складова база за резервни части, която да обслужва бързо нарастващия брой на клиентите в Европа.

 

Новият склад за резервни части ще осигури по-бързо обслужване и отговаря на изискванията на клиентите за по-модерен и по-ефективен начин на обаслужване. Новата сграда ще предоставя също и място за постоянна изложба на цялата гама резервни части на VADERSTAD, както  и магазин, където посетителите могат да закупуват стоките на Vaderstad.


"Увеличаването на обема на продажбите на земеделски машини доведе на свой ред до повишено търсене на  резервни части и консумативи и ние правим тази инвестиция с цел да се гарантира високо ниво на обслужване и надеждност в разпределителната мрежа на VADERSTAD и до нашите клиенти ", каза ръководителят на департъамента за резервни части - Андерс Люнг.

 

Търсенето на резервни части за Vaderstad нарастна изключително много през 2011 г. поради многото нови видове машини, модели и пазари, които разработи VADERSTAD. Това означава, че броят на елементите в нашата база за резервни части непрекъснато се увеличава.

 

"Селскостопански машини са най-добри, когато е гарантиран надежден достъп и постоянна осигуреност с резервни части. С този нов склад Väderstad възнамерява да осигури доставката и да поддържа същото високо качество, както и в останалата част от продуктовата гама ", обясни още Андерс Люнг.

 

Vaderstad storage spare parts center

 

©2012 Tractor.BG