Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Vaderstad подготвя премиера на новите прецизни сеялки Tempo

Vaderstad подготвя премиера на новите прецизни сеялки Tempo

сеялка Vaderstad Tempo

 

Шведската компания Vaderstad ще пусне до края на годината новата серия сеялки Vaderstad TEMPO.

 

Vaderstad Tempo ще включва няколко модела, които са предназначени за високоскоростна прецизна сеитба на царевица, слънчоглед и памук. TEMPO е продукт, създаден след дългогодишни изследвания и научни разработки.

 

Царевицата и слъчногледа са зърна, които са различни от пшеницата и трябва да се изсяват при норма от 8 до 10 семена на квадратен метър, освен това на специфична дълбочина в зависимост от почвата и влажността в нея. Всичко това новата сеялка Vaderstad Tempo го прави с изключителна прецизност.

 

Новата серия сеялки от Vaderstad ще се предлага в 6 и 8 редови модели.

 

Продажбата и маркетинга на новата серия сеялки ще стартира официално на международното изложение „Агритехника" в Хановер, Германия през Ноември.

 

„ Със сеялките Vaderstad Tempо ние виждаме отлични пазарни възможности в държави като Унгария, Украйна, Франция, Германия и Русия, както и в Румъния и България", заяви за Трактор.БГ Ларс Тилен от Vaderstad.

 

Vaderstad Tempo е оборудвана с иновативна система против вибрации, заради високата скорост по време на сеитба. Тя включва плаващи колела в сеитбения диск, които са синхронизирани и работят в тандем.

 

изсяващ апарат със система против вибрации

 

Повече информация, технически данни и цени за Vaderstad Tempo можете да получите от официалния вносител за България  - Римекс 1 Холдинг.

 

© 2011 Трактор.БГ

Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително !

 

Коментари
анонимен
на 06.11.2012 17:45:00
[jega]
анонимен
на 06.11.2012 20:28:43
Хайде, че догодина може и да няма [jega]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug