Vaderstad представя новата, тестваната в зимни условия, сеялка Spirit Next

Vaderstad представя новата, тестваната в зимни условия, сеялка Spirit Next

Vaderstad Spirit Next е сеялка от следващо поколение, нов модел от серията Spirit на Vaderstad. Изключително маневрена, тя впечатлява с прецизност, дори и при високи работни скорости.

TriForce окачването на сеялката способства за гладкото возене при работа и не изисква поддръжка. Силният натиск на изсяващите дискове и здравата конструкция на машината улесняват семеполагането дори при твърди почви при зимни условия. Стабилното окачване игнорира линейното съпротивление и създава идеални условия за сеитба.

 

Новата конструкция осигурява изключителна стабилност за сеитбената секция, както по време на работа, така и при транспортирането на сеялката. Сеитбената секция има решаващо значение за прецизните резултати при различните видове почви и неравните терени. Работата на маркирите е  впечатляваща дори и при висока работна скорост.

Сеялката Spirit Next е оборудван с Biodrill бункер, идеален одри и за дребни семена. Бункерът е с пневматично дозиране и може да побере 360 литра. Електронното му управление позволява много прецизна настройка на нормата на изсяване – от 1 до 30 кг/ха. Изсяващите ботуши гарантират двойно припокриване, за да се осигури равномерно разпределение на семената по цялата работна ширина.

Изсяващата система на новата сеялка на Vaderstad способства за надеждното измерване на обхвата на засяване с изключително малки количества семена – под 1 кг/ха. Системата е защитена от корозия. Системата може да работи при ниски и високи скорости.

Основните отличителни спецификации при новата сеялка са именно TriForce окачването, BioDrill бункера като опционално оборудване и електронната изсяваща система. Те способстват за прецизна работа дори в зимните условия, в които от Vaderstad тестват сеялката.

 

За повече информация: Официален вносител на Vaderstad за България- Римекс 1 Холдинг АД;

тел. 02/971 35 25; [email protected]; www.rimex.bg

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!