Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Vaderstad пуска на пазара нови модели култиватори от серията "Swift"

Vaderstad пуска на пазара нови модели култиватори от серията "Swift"

Vaderstad Swift

Един от световните лидери в производството на почвообработваща техника - Vaderstad, пусна на пазара нов модел култиватор за слята повърхност. Това е новия Vaderstad Swift 560.

 

Новият почвообработващ агрегат представлява среден вариант между добре познатите култиватори Vaderstadt Top Down и Vaderstadt Carrier. Подходящ е за стопанства, където се обработват средно тежки и тежки почви. Работната ширина при белязания за най-масов модел 560 на Vaderstad Swift е 5,6 метра. Необходимото агрегатиране за него е с трактор 160 - 180 к.с.

 

Работната дълбочина на органите на Vaderstad Swift 560 е 16-17 см., като те са следвани от ред хидравлични приравнители. Те пък опционално могат да бъдат следвани от дискова брана и валяк. Освен моделът с работна ширина 5,60 метра, се очаква и нов модел с работна ширина 9,00 метра.

 

Друга отличителна новост при премиерата на култиватора Vaderstad Swift е, че рамата му е с тръбна конструкция, което увеличава здравината на машината и намалява до минимум рискът от спукване на заварките на рамата.

 

Официално Vaderstad Swift ще излезе на пазара в страните от Западна Европа в началото на Април. На българския пазар, новия култиватор се очаква да бъде презентиран в началото - средата на месец Май от официалния вносител на VADERSTAD за България, фирма РИМЕКС 1 ХОЛДИНГ .

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug