Vaderstad пуска на пазара нови модели култиватори от серията "Swift"

Vaderstad пуска на пазара нови модели култиватори от серията "Swift"

Един от световните лидери в производството на почвообработваща техника - Vaderstad, пусна на пазара нов модел култиватор за слята повърхност. Това е новия Vaderstad Swift 560.

 

Новият почвообработващ агрегат представлява среден вариант между добре познатите култиватори Vaderstadt Top Down и Vaderstadt Carrier. Подходящ е за стопанства, където се обработват средно тежки и тежки почви. Работната ширина при белязания за най-масов модел 560 на Vaderstad Swift е 5,6 метра. Необходимото агрегатиране за него е с трактор 160 - 180 к.с.

 

Работната дълбочина на органите на Vaderstad Swift 560 е 16-17 см., като те са следвани от ред хидравлични приравнители. Те пък опционално могат да бъдат следвани от дискова брана и валяк. Освен моделът с работна ширина 5,60 метра, се очаква и нов модел с работна ширина 9,00 метра.

 

Друга отличителна новост при премиерата на култиватора Vaderstad Swift е, че рамата му е с тръбна конструкция, което увеличава здравината на машината и намалява до минимум рискът от спукване на заварките на рамата.

 

Официално Vaderstad Swift ще излезе на пазара в страните от Западна Европа в началото на Април. На българския пазар, новия култиватор се очаква да бъде презентиран в началото - средата на месец Май от официалния вносител на VADERSTAD за България, фирма РИМЕКС 1 ХОЛДИНГ .

 

© 2011 tractor.bg