Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Valtra произвежда заводско-възстановени скоростни кутии за трактори

Valtra произвежда заводско-възстановени скоростни кутии за трактори

Финладският производтел на трактори Valtra започва да предлага заводско-възстановени скоростни кутии за трактори. Възстановените скоростни кутии са добра алтернатива за евентуални ремонти на трансмисията.

Клиентите могат да получат скоростна кутия, която е като нова, майсторски монтирана и оборудвана с всички иновации. Изработката се равнява на 60% от цената на нова скоростна кутия.

 

Инсталирането на възстановена скоростна кутия често е по-бързо и по-рентабилно, отколкото демонтирането на стара кутия и слагането на нова.

 

Всички дефектни части и всички лагери ще се сменят с нови от професионално подготвени специалисти за поправка на трансмисия. Неповредени части, които са все още в добро състояние, ако е възможно се използват повторно. След това скоростната кутия се сглобява, боядисва и тества. Правят се всички възможни подобрения. Възстановената скоростна кутия е с една година гаранция, по същия начин както при новите скоростни кутии.

 

Valtra в момента предлага около 20 вида възстановени скоростни кутии, включително и тези за серии N и T, 6000 и 8000, A и 100.  В близко бъдеще ще бъде предлагана реставрация на скоростни кутии Mezzo, Мега, HiTech, Versu и Direct.

 

Заедно с всички останали ползи , реставрираните скоростни кутии помагат за опазването на околната среда.

 

източник: www.agri.eu

Коментари
анонимен
на 19.07.2013 11:54:13
скоро не съм виждал някой да разработва руски трактор [:hammer:]който успее да се отърве не повтаря[jega]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug