Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Valtra разработи нов стоманен резервоар за гориво при сериите N

Valtra разработи нов стоманен резервоар за гориво при сериите N

снимка: Valtra

Финландският производител на трактори Valtra разработи нов стомамнен горивен резервоар при тракторите от сериите N.

Новият резервоар е с вместимост 150 литра и е снабден с кутия за инструменти. Фабрично-монтиранията резервоар предлага продобрен просвет.

Резервоарът е изработен от устойчиви, висококачествени метали, които защитават трактора от удари при работа в неравни терени.

Резервоарът и кутията за инструменти са разположени непосредствено в ляво до стъпалото за качване в трактора.

Това е крачка към бъдещото подобряване разпределението на тежестта при сериите Valtra N, посочват от компанията-производител.

Тракторите от сериите N са много подходящи за работа в горското стопанство. Здравата конструкция на тракторите ги прави устойчиви при работа в неравните горски терени. Просторната и защитена кабина осигурява отлична видимост за оператора и може да бъде допълнително оборудвана, за да отговори на високите изисквания на клиентите.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug