Варекс ООД бе домакин на среща на дистрибуторите на агро техника Challenger

Варекс ООД бе домакин на среща на дистрибуторите на агро техника Challenger

От 23 до 25 март 2011 г. в Пловдив за първи път в България се проведе среща на дистрибуторите на един от световните лидери в производство на селскостопанска техника - Challenger.

 

Домакин на събитието бе фирма Варекс ООД, официален дистрибутор на марката за България. В срещата взеха участие представители на Challenger от 17 страни, които обменiha опит със своите колеги и се запознаят с екипа на Challenger от цяла Европа. Специален гост на събитието беше Гари Ролинсън, управляващ директор на AGCO - Challenger.

 

През последните 2 години Challenger мина през много промени и именно на тази среща бе представен и новосформирания екип на компанията в град Грубенворст - Холандия, както и платформата за бъдещата дейност на фирмата. В рамките на срещата бяха организирани работни групи, където дистрибуторите представиха своите изисквания към екипа на производителя.

 

Припомяме ви, че на 10-и Юни 2010 г. фирма Варекс откри своя нов търговско-сервизен комплекс край Пловдив. Той е централна база на ВАРЕКС за дистрибуция на богатата гама от машини, които предлага фирмата, а именно CHALLENGER - САЩ; VALTRA - Финландия; SIMBА - Великобритания;  SEPPI.M - Италия;  EUROTECHNICS AGRI GOIZIN – Франция; CAPELLO – Италия и др.