Варекс ООД бе домакин на среща на дистрибуторите на агро техника Challenger

  • 16.11.2019 2:02
  • 752
  • 0
  • Новини
Варекс ООД бе домакин на среща на дистрибуторите на агро техника Challenger

От 23 до 25 март 2011 г. в Пловдив за първи път в България се проведе среща на дистрибуторите на един от световните лидери в производство на селскостопанска техника - Challenger.

 

Домакин на събитието бе фирма Варекс ООД, официален дистрибутор на марката за България. В срещата взеха участие представители на Challenger от 17 страни, които обменiha опит със своите колеги и се запознаят с екипа на Challenger от цяла Европа. Специален гост на събитието беше Гари Ролинсън, управляващ директор на AGCO - Challenger.

 

През последните 2 години Challenger мина през много промени и именно на тази среща бе представен и новосформирания екип на компанията в град Грубенворст - Холандия, както и платформата за бъдещата дейност на фирмата. В рамките на срещата бяха организирани работни групи, където дистрибуторите представиха своите изисквания към екипа на производителя.

 

Припомяме ви, че на 10-и Юни 2010 г. фирма Варекс откри своя нов търговско-сервизен комплекс край Пловдив. Той е централна база на ВАРЕКС за дистрибуция на богатата гама от машини, които предлага фирмата, а именно CHALLENGER - САЩ; VALTRA - Финландия; SIMBА - Великобритания;  SEPPI.M - Италия;  EUROTECHNICS AGRI GOIZIN – Франция; CAPELLO – Италия и др.