Варекс отчете силен интерес и към тракторите VALTRA, след изложението БАТА Агро

Варекс отчете силен интерес и към тракторите VALTRA, след изложението БАТА Агро

За втора поредна година фирма „Варекс" взе участие в изложението БАТА Агро, което се проведе от 10 до 14 Май на летището край Стара Загора. „Варекс" представи едни от най-популярните машини за земеделие, ползвани с добро име, не само у нас, но и по целия свят.

 

На внушителния щанд на фирмата бяха представени тракторите с марка Challenger. Освен гуменоверижните трактори от сериите 700 C и 800 C, пред щанда беше изложен много прикачен инвентар, както и пълната гама модели комбайни от 245 до 460 к.с. с хедери от 5,40 м до 9,20 м.

 

Съществен момент от представянето на „Варекс" беше презентацията на тракторите VALTRA от сериите A, N, T от 101 до 200 к.с., които фирмата предлага на българските земеделци от началото на 2011 г.

 

Широко преставени бяха и мултифункционалните култиватори SIMBA,. От общо 8-те модела , два бяха новост за България до началото на изложението. Единият модел е триметров DTX , както и прототип на TL, който дори в Западна Европа още не се предлага.

 

Посетителите на второто издание на специализираното изложение успяха да видят и конвенционалната почвообработваща технология на плуговете Goizin - представени с три модела.