Варекс откри нов търговско-сервизен център за земеделска техника в Русе

Варекс откри нов търговско-сервизен център за земеделска техника в Русе
На площ от 1000 кв м. фирма Варекс откри нов търговско-сервизен комплекс за селскостопанска техника в Русе, предаде репортер на Трактор.БГ. Инвестицията в новия комплекс е на стойност 3 млн. лв. 
 
На откриването присъстваха официални лица от стратегическия партньор на Варекс ООД –  концерна AGCO.
 
Гостите станаха свидетели на дефиле на трактори с марките Chellenger и Massey Ferguson. Събитието уважиха зам.-областният управител на Русе Станимир Станчев и заместник кметът на Община Русе Димитър Наков, които изказаха своите поздравления за инвестицията в град Русе. 
 
В новия агроцентър на Варекс в Русе ще се предлага пълната гама селскостопански машини в портфолиото на фирмата за нуждите на всяко стопанство – Challenger, Massey Ferguson, Laverda, Dieci, Great Plains, Goizin, Gaspardo. Seppi-M, Capello и др.  
 
Иван Маслоаров, Управител на Варекс ООД заяви: Днес е изключително важен ден за нас – съдружниците, както и за нашия екип. Полагаме изключителни усилия в изграждането на инфраструкура, регионално покритие, обезпеченост със сервиз и резервни части в името на нашите клиенти и услугите, които им предоставяме. Благодарим на нашия партньор AGCO за подкрепата, която ни оказват!
 
Кен Спайсър, Бранд мениджър Challenger Централна и Западна Европа заяви: За мен е истинско удоволствие да бъда с вас тук. Поздравявам Варекс за новия агроцентър!
 
Кемпбъл Скот, Продуктов и бранд мениджър на Massey Ferguson за Европа: Поздравления за екипа на Варекс за тази нова локация на бранда Massey Ferguson. Това е световна марка с над 5 млн. трактора по света. Всички тези продажби са възможни благодарение на точния партньор – в случая Варекс. Фирма, която познава нуждите на своите клиенти и може да достави качествена услуга!
 
Фредерик Моро, Бизнес мениджър на Massey Ferguson ЦИЕ: Благодаря конкретно на Иван и Ели за тази инвестиция. Успех на проекта!
 
 
 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!