Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Варекс представи уникални машини в Пловдив

Варекс представи уникални машини в Пловдив

вижте снимки от презентацията

вижте видео клип


В края на миналата седмица, в Института по овощарство в Пловдив, фирма Варекс ООД представи серии специализирани машини SEPPI-M, за нуждите на овощарството, лозарството, горското стопанство, както и комунална техника за общините.

В пълната с професионалисти от съответните браншове зала, бе представена цялата гама специализирана техника на Италианската фирма SEPPI-M. Най-силен интерес предизвика косачката Seppi SAR-X с автоматично откланящи се секции, предназначена за площи с трайни насаждения, както и мулчерите от сериите SML и OLS .

Италианският производител на селскостопанска, горска и комунална техника SEPPI започва производството си през 1939 година, главно с различни модификации косачки. Мотото на фирмата е "Най-доброто за селското и горското стопанство!".

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug