Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Вече и строителната гама на CASE ще представи Тайтън Машинъри на Панаира в Пловдив

Вече и строителната гама на CASE ще представи Тайтън Машинъри на Панаира в Пловдив

Вече и строителната гама на машини с марката CASE ще представи Тайтън Машинъри България АД на започващия Есенен технически панаир в Пловдив, който ще бъде открит от Премиера Бойко Борисов.


От 13:30 ч. в първия ден на откриването на изложението в зала "Хеброс" на Международен панаир Пловдив, фирма "Тайтън Машинъри България" АД организира пресконференция, на която официално ще представи строителната техника CASE Construction, чийто дистрибутор е от месец Юли тази година.

 

Участници в пресконференцията ще бъдат:
Диляна Иванова - Изпълнителен Директор на "Тайтън Машинъри България" АД
Румен Лазаров - Член на борда на директорите на "Тайтън Машинъри България" АД
Ionut Roscoiu /Йонут Роску / - Бизнес мениджър на CNH CE за Източна Европа


Пресконференцията е само за журналисти и представители на медиите.


След приключване на пресконференцията е организиран коктейл.

 

строителна техника CASE CE

 

 

Titan Machinery Bulgaria е фирма с водещ пазарен дял у нас в продажбата на земеделска техника с марка CASE IH. Мажоритарен собственик на компанията е Titan Machinery Inc., най-големият дилър на CNH. През изминалата фискална година, Titan Machinery генерира доход от над $1.5 млрд. долара. Компанията разполага с мрежа от офиси за пълно обслужване на земеделска и строителна техника в Съединените щати и Европа.

 

В допълнение към предлагането на пълната гама строително оборудване Case Construction, Titan Machinery Bulgaria предлага също така, голям избор от резервни части и осигурява поддръжка на техниката си.


CASE Construction, част от CNH, е специализирана в производството и предлагането на пълна линия от строително оборудване - компактни верижни товарачи, верижни булдозери, компактни багери, стандартни багери, мотокари, багери товарачи, колесни товарачи, гредери.

 

Във връзка с подписването на договора за дистрибуция с CASE Construction, Изпълнителният директор на Titan Machinery Bulgaria JSC, Диляна Иванова заяви: „Гордея се, че вече сме дилър на Case Construction Equipment. Мениджърите на Titan Machinery Bulgaria имат дългогодишен опит в този сектор, познаваме потенциала на пазара, имаме висококвалифицирани сервизни специалисти, бази на подходящи локации в страната, добър имидж, което неминуемо ще доведе до успех."

 

За Titan Machinery Inc.
Titan Machinery Inc. е основана през 1980 г. със седалище в Западен Фарго, Северна Дакота, компания с широка продуктова гама, развита търговска мрежа и новопридобити представителства. Компанията разполага с мрежа от офиси за пълно обслужване на селскостопанско и строително оборудване в Съединените щати и Европа. Мрежата на Titan Machinery се състои от 98 северноамерикански офиса в Северна Дакота, Южна Дакота, Айова, Минесота, Монтана, Небраска, Уайоминг, Уисконсин, и Колорадо, включително два аутлет склада, както и 12 европейски офиса в Румъния и България. Офисите на Titan Machinery представляват една или повече марки на CNH (NYSE: CNH), мажоритарно притежавано дъщерно дружество на Fiat Industrial (Милано: FI.MI), включващо Case IH, New Holland Agriculture, Case Construction, New Holland Construction, Kobelco и CNH Capital. Допълнителна информация за Titan Machinery Inc. може да намерите на www.titanmachinery.com.

 

 

 

 

 

Коментари
анонимен
на 28.12.2011 15:16:58
[:bravo:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug