Versatile DeltaTrack се прицели в пазарния сегмент на CASE IH Quadtrac ( ВИДЕО )

Versatile DeltaTrack се прицели в пазарния сегмент на CASE IH Quadtrac ( ВИДЕО )

 

Канадският производител на трактори - Buhler, собственик на новият бранд Versatile пусна своята заявка за сериозна конкуренция на легендарния гумено-верижен трактор CASE IH Quadtrac.

 

Компанията BUHLER, която от няколко години е собственост на руският гигант в селскостопанското машиностроене  Rostselmash, разработи гумено верижен трактор с чупеща рама и редица технологични иновации.

 

Целта на новият модел Versatile 450 DT е да задоволи търсенето на трактори от големите зърнопроизводители както в Канада и САЩ, така и в Русия и Украйна.

 

Трите пилотни модела гумено-верижни трактори Buhler Versatile са : DT450, DT500 и DT550, съответно с мощност 450, 500 и 550 к.с. Те са оборудвани с 15 литрови дизелови двигатели Cummins QSX. Трансмисията е 16- степенна Powershift - CATERPILLAR (CAT® TA-22 ).

 

Задвижването DeltraTrack е със стъпка на гумените вериги с ширина 960 мм, а максималната скорост 34,9 км./ч. Новите гумено-верижни трактори Versatile DeltaTrack се очаква да влязат в серийно производство през есента на тази година.

 

 

 

© текст: Трактор.БГ

 

ВИЖТЕ ВИДЕО :