Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Високопродуктивните трактори ZETOR доказват своето превъзходство на полеви тест (ПОКАНА)

Високопродуктивните трактори ZETOR доказват своето превъзходство на полеви тест (ПОКАНА)

снимка: © Стойчеви

Добре познатите чешки трактори с марката  ZETOR отново са твърдо решени да докажат своите лидерски позиции на родния пазар. На 21 юли земеделските производители от Хасковско ще могат да се убедят в заложбите на машината. Полевата демонстрация ще се състои в землището на село Иваново, Харманли от 10:00 часа.

 

Стойчеви запазва добрите си практики, като за пореден път ще демонстрира пред земеделските производители от региона машините, от които те имат нужда.

 

Към тракторите ZETOR ще бъде агрегатиран и прикачен инвентар с марката UNIA. На полевите презентации, земеделските стопани ще имат възможността сами да се уверят в качеството и комфорта на тракторите, но също така в здравината и прецизността на прикачния инвентар.

 

 

На полевата демонстрация ще бъдат представени най-новите машини от портфолиото на ZETOR, чийто официален вносител за България е Стойчеви, а именно ZETOR CRYSTAL, ZETOR PROXIMA HS, ZETOR PROXIMA CL, както и новите предложения от UNIA – есенната сеялка UNIA FS 2400, култиваторите UNIA Viking, UNIA Ares, пролетната сеялка Delta, стърнищния култиватор UNIA Kos, както и прикачната пръскачка CARUELLE, модел Olympia.

 

Повече информация относно полевите презентации, записване за демо дните, както и за пълното портфолио машини UNIA и ZETOR можете да получите от Стойчеви.

 

www.stoychevi.com

office@stoychevi.com

тел. 0885 132 068

 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

news|readBySlug