Високопроизводителни машини на Дни на техниката 2019

Събитията се организират от Булагро Машини в различни точки на страната

Високопроизводителни машини на Дни на техниката 2019

Високопроизводителна земеделска техника ще представи Булагро Машини АД по време на специално събитие в различни точки на страната.

 

Дни на техниката 2019 ще се проведе в базите на компанията из страната. Целта на събитията е да запознае земеделските производители с богатата гама от машини, които Булагро Машини АД предлага. На четири локации ще бъдат представени добре утвърдени брандове като PÖTTINGER, HARDI, EINBOECK, BOGBALLE, MASCAR, BADALINI, DOMINONI, на които компанията е официален вносител за България. 

 

Списък с локациите: 
- 23.07.2019 г. - Булагро база гр. Стара Загора от 11 ч. Събитието се организира съвместно с Corteva, които също ще презентират продуктите си;
- 25.07.2019 г. - Булагро база гр. Добрич от 11 ч.;
- 30.07.2019 г. - Булагро база гр. Полски Тръмбеш от 11 ч.;
- 01.08.2019 г. - Булагро база гр. Монтана от 11 ч.

 

С това изненадите от Булагро Машини не спират дотук. Освено изцяло новата концепция за демонстрации, фермерите ще могат да присъстват и на емблематичната демонстрация на техника във Вълчитрън, обл. Плевен.

 

 

Полевият ден ще се проведе на 31.07.2019 г. от 11 ч. Домакин на събитието ще бъде Георги Таров. В рамките на демонстрацията земеделците ще могат да видят в реални условия работата на машини за почвообработка, пръскане и торене на добре познати брандове като PÖTTINGER, HARDI, BOGBALLE, EINBOECK, MASCAR, BADALINI, DOMINONI и други.