Вижте кой е новият бранд в портфолиото на Стойчеви

Вземете своята промоционална оферта сега!

Вижте кой е новият бранд в портфолиото на Стойчеви

Фирма Стойчеви е новият официален дилър на добре познатата марка пръскачки TECNOMA - признати със своите иновации, надеждност и прецизност. С тази своя стъпка френският лидер ще затвърди пазарните си позиции в България. 

 

“Убедени сме, че това партньорство в България ще осигури по-добро обслужване на клиентите, предлагайки разширена гама от продукти, експертиза, както и обезпечаване с резервни части и тяхната бърза доставка. Като вече призната марка, присъстваща на пазара в България от около 10 години, вярваме, че това ново партньорство ще бъде дългосрочно и ще гарантира растеж на компанията”, коментират от TECNOMA.

 

Стойчеви са официалният дилър на тракторите ZETOR, а сега новото бижу в портфолиото им с пръскачки, ще задоволи нуждите на фермерите от качествена и надеждна машина на атрактивна цена.

 

“Стойчеви е компания, която е специализирана в продажбата и обслужването на селскостопанска техника, включително и на пръскачки. Този техен опит ги прави нашия идеален избор. Заедно с това ние вярваме, че дългосрочният опит на компанията, както и техните отлични взаимоотношения с клиентите в селскостопанския сектор, ги правят перфектния бизнес партньор“, добавят от TECNOMA. А от своя страна Стойчеви допълват, че поемат ангажимента да предоставят отлично обслужване, търговска и техническа поддръжка на машините.

 

 

Благодарение на широко изградената дилърска мрежа в страната, Стойчеви имат възможност да доставят решенията на френския производител до всяка точка на страната. 

 

У нас Стойчеви се фокусират върху прикачните и самоходни модели на френския производител, изключително подходящи за родните полеви условия

 

Моделите Galaxy и Tecnis покриват целия диапазон машини с обем на резервоарите от 2400 до 6000 литра и размери на щангите от 18 до 42 метра. Пръскачките се хвалят със своята високатехнологичност, ефективност и предлагат множество опции, по отношение на навигация, комфорт и управление на процеса на пръскане.

 

Моделите отблизо

 

Емблематичната прикачна пръскачка на TECNOMA Tecnis има изградена през годините репутация за прецизност и надеждност. Успехът й не е случаен. В зависимост от културите и терена, тя се предлага с резервоари с вместимост от 3500 до 6000 литра и може да бъде оборудвана с щанги с размери от 24 до 44 метра.

 

 

TECNOMA Galaxy пък е серията пръскачки, които са максимално опростени за употреба. Със здраво стоманено шаси и просвет от 70 см, вариация на работната широчина от 18 до 28 метра, те са идеални за малки и средни стопанства.

 

 

В портфолиото на Стойчеви главно място заема и самоходната серия на френската компания - Laser. Тук TECNOMA залага на иновативност и прецизност, в съчетание с голямо разнообразие в опциите като регулируема колея и клирънс. Брандът предлага голям диапазон от щанги и дюзи, както и няколко варианта на управление на процеса на пръскане.

 

Още със старта на своето партньорство Стойчеви готвят атрактивни промоционални предложения за своите клиенти. 

 

 

 

 

Повече за TECNOMA

 

TECNOMA е основател и член на EXEL Industries Group - световен лидер в областта на растителната защита и технологиите за пръскане. Компанията е позиционирана в сърцето на Франция, в региона Шампан. През годините TECNOMA се утвърди като специалист, който създава надеждни и ефективни решения за пръскане на културите, със специално отношение към околната среда. Компанията произвежда прикачни, самоходни и специализирани пръскачки. Благодарение на богатата гама машини, TECNOMA може да задоволи нуждите на всеки тип и вид стопанство.

 

TECNOMA вече е тук! Вземете своята промоционална оферта от Стойчеви. Повече информация може да получите на тел.: 0887 244 288