Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Влиза в сила ограничение за движението на земеделска техника по пътищата

Влиза в сила ограничение за движението на земеделска техника по пътищата

трактор John Deere с ремарке и много кал на 2-о класен път

 

 

От Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха за Трактор.БГ, че се въвежда временно ограничение за движение за тежкотоварната селскостопанска и земеделска техника по първокласните републикански пътища по време на активния почивен сезон.

 

С цел осигуряване на по-висока безопасност на движението, АПИ издаде заповед № РД-11-576 от 19.05.2011 г.

 

С нея се забранява движението по републиканските пътища клас I и автомагистралите на Република България на тежкотоварни автомобили (включващо техните ремаркета и полу-ремаркета) с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника.

 

 

Ограничението важи за периода от 20.05.2011г. до 30.09.2011г. в интервала от 16.00 ч. до 22.00ч. за последния работен ден от седмицата или предпразничен ден, както и за последния почивен ден от седмицата или празничен ден, пише в разпоредбата на институцията.

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug