Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

ВМТЗ започва производство на мини-трактори

ВМТЗ започва производство на мини-трактори

Владимировския машинно-тракторен завод /ВМТЗ/ започва производството на мини-трактори от клас 0,2. Решението е свързано с оптимизацията на пазарните възможности и производствения капацитет на руския концерн " Тракторни заводи". 

Производството на тракторите ще бъде в Курганския тракторен завод. В момента концерна обединява 10 тракторни завода в Русия и по 1 в Молдова и Беларус.
Основните приходи са от производството на строителна и специализирана тракторна техника, а продажбите на селскостопански трактори на всички заводи формират 6,2% от приходите на концерна.

Новият мини-трактор на ВМТЗ с името "КМЗ 12 - Ч" с мощност от 12 до 25 к.с. е предназначен за използване в малки ферми, птицекомплекси, овощни градини, зърнохранилища и други места, където е нужен компактен трактор.
Планираното производство е за 2000 бройки годишно. Тракторите могат да бъдат продавани на българския пазар, но не могат да бъдат закупувани със субсидия по програми на ЕС в областта на земеделието.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug