Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Vogel and Noot с нови решения за почвообработка на Агритехника 2013 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Vogel and Noot с нови решения за почвообработка на Агритехника 2013 (ВИДЕО+СНИМКИ)

снимка: Трактор.БГ

Повече от 20 години фирма Статев е официален вносител за България на почвообработващата техника Vogel&Noot. На изложението Агритехника 2013 в Хановер, Германия австрийската компания показа последните нововъведения при инвентара, които ще бъдат достъпни и за българските земеделци от 2014 година.


Най-новият продукт в портфолиото на Vogel&Noot e TerraMaxуниверсален култиватор за слята повърхност. TerraMax ще се произвежда в две модификации – 6,5 и 8 метра. Неговите положителни качества са високата 60 см рама и интегрираната полунавесна система, която позволява машината да остане достатъчно близо до трактора. Има възможност за монтиране на подравнителна дъска Crossboard, която подравнява и допълнително натрошава по-големите почвени остатъци. При TerraMax има избор между 10 различни вида валяци, които изцяло покриват желанията на клиентите. TerraMax e култиватор подходящ за по- големи стопанства, но в същото време работи с по-малки трактори.

 

В момента в Европа работят няколко прототипа 24 часа на ден, с цел да се изчистя до край грешките, които евентуално са допуснати. В началото на следващата година се очаква първите 20 машини да достигнат всеки един от пазарите.

 

Новост от Vogel&Noot за сезон 2014 е механичната сеялка Profi Drill A 300. Сеялката вече е монтирана в комбинация с активна брана и разполага с безстепенно разпределяне на семената. Приближената точка на товара към трактора води до по-икономично производство. Profi Drill A 300 разполага още с двойни изсяващи дискове, които се самопочистват по време на работа, както и голям бункер за семена. Сеялката се произвежда в две линии – навесна и прикачна върху активни брани, сработни ширини 3 и 4 метра.

 

От Vogel&Noot посочват, че компанията има голям потенциал за допълнително развитие на Българския пазар чрез партньора си – фирма Статев, която познава много добре цялата палитра от машини и нуждите на българския пазар.

 

До края на годината от фирма Статев предлагат преференциални цени за почвообработваща техника и сеялки Vogel&Noot, както и на трактори Steyr.


Гледайте ВИДЕО РЕПОРТАЖ от участието на Vogel&Noot на Агритехника 2013:

 

Повече информация за машините в портфолиото на Vogel&Noot:

ЕТ Статев:
9300 Добрич, ул. Ангел Стоянов 8
+359 58 603296
firma.statev@abv.bg
http://statev.info

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Boko
на 25.11.2013 12:58:27
Test test
на 25.11.2013 12:59:34
Наближава време за поредната сбирка . Прибирайте машините и да сядаме по масите
novo46
на 25.11.2013 12:59:55
Teq traktori sa brutalni !!!!!!!!!!
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug