Впечатляваща презентация на трактори ArmaTrac организира Кооперация КИТКА

Впечатляваща презентация на трактори ArmaTrac организира Кооперация КИТКА

Впечатляваща презентация на трактори ArmaTrac организира Кооперация КИТКА вчера край Монтана, а днес в Плевен продължава серията от полеви презентации.

 

На събитието се събраха над 150 земеделски производители на полева презентация на трактори ArmaTrac в землището на село Вирове, близо до Монтана.

 

Инициативата за провеждането на серията полеви презентации на трактори Арматрак, Китка предприема след като придоби дилърските права върху марката за България в началото на този месец.

 

За да бъдат представени новите модели трактори Арматрак, на презентациите присъстват и представители на завода производител от Турция. Търговският мениджър от компанията Джан Балин, заяви пред фермерите, че Арматрак е вторият по големина машиностроителен завод в Турция и разполага с капацитет за производство от 60 000 трактора годишно.

 

Производителят Еркунт има редица сертификати за качество на продукцията и производствения процес. Заводът работи със световни компании като Perkins,  ZF, Bosch, DEUTZ, Cummins, SISU и други.

 

Преди старта на презентацията търговският мениджър на Кооперация Китка, Светослав Дамянов, връчи ключовете на първият продаден трактор Арматрак на земеделския производител Димитър Димитров от Павликени, който получи и подарък от фирмата – 600 моточаса безплатно сервизно обслужване с масла и консумативи.

 

 

Пред фермерите демонстраторите от Арматрак показаха поредица от агротехнически обработки на почвата. Земеделците се убедиха в качествената работа на тракторите Арматрак към които бяха агрегатирани – конвенционални и обръщателни плугове Ovlac, активни брани Maschio и дискови брани Червьона Зирка.

 

След приключването на презентацията фермерите имаха възможност сами да тестват тракторите Арматрак на полето, каквото е и мотото на серията презентации, които провежда кооперация Китка.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО :

трактори ArmaTrac

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!