Впечатляващи вечерни презентации на JCB провежда Оптиком

Впечатляващи вечерни презентации на JCB провежда Оптиком

Оптиком ООД, официален вносител на селскостопанските машини JCB за България събра над 200 фермери на впечатляваща вечерна полева демонстрация на земеделска техника. Събитието, което е второто от серията демонстрации под мотото " Под светлините на JCB - лидер в иновациите"  се проведе, край Разград.

 

 

До момента в България няма практика презентациите на земеделска техника да се правят вечер, но това е поредният пример за иновационният подход на Оптиком в бранша.

 


По време на вечерната полева презентация фермерите имаха възможност да се запознаят и да тестват най-новите земеделски машини на JCB.

 

 


Управителят на Оптиком, г-н Веселин Генев съобщи, че фирмата съвместно с английският производител на машините JCB са подготвили специален пакет за всички присъствали на демонстрациите и фермерите могат да се възползват от следните промоции до края на месец август за всяка новозакупена машина, а именено:
- Специални промоционални цени за всички представени машини по време на демонстрациите;
- Посещение на всеки клиент в заводите на JCB в Англия;
- 1000 м/ч допълнителна безплатна гаранция на стойност 2000 евро за всеки новозакупен телескопичен товарач, т.е. общо безплатна гаранция 3000 м/ч до 5 години;
- Преференциални лизингови условия от JCB FINANCE.

 

JCB night show


Истинско шоу последва след дадения старт на демонстрацията. На полето бяха представени най-новите модели трактори и челни товарачи на JCB, сред които JCB Fastrac 8310 ; JCB Fastrac 3230 ; JCB Loadall 531-70, както и универсалното транспортно UTV - JCB Workmax.

 

JCB Workmax 2013

 

JCB Workmax

 

Впечатляващата вечерна презентация на JCB приключи с изненадваща и грандиозна заря.

заря - Оптиком - JCB

 

Следващата полева вечерна презентация на JCB, организирана от Оптиком ООД ще се проведе утре, 24-и Юни на отбивката за село Тотлебен на главния път - Плевен - Русе.


26 юли  На 2 км от Монтана по пътя за Лом;
29 юли  Между селата Доганово и Огняново, общ. Елин Пелин.


© текст и снимки: Трактор.БГ