Все повече фермери избират новите японски трактори ISEKI (ВИДЕО)

  • 08.08.2021 14:24
  • 3971
  • 0
  • Новини
Все повече фермери избират новите японски трактори ISEKI (ВИДЕО)

Все повече фермери избират новите японски трактори ISEKI заради високото им технологично оборудване и супер-конкурентни за пазара на земеделска техника цени. Новото в началото на тази година е, че фирма Сатнет, официален вносител за България на японските трактори ISEKI, направи пробив в пазара на нова земеделска техника и в съседна Гърция. Фирмата взе участие с щанд на изложението Агротика, което се проведе в Солун.

 

След направено от страна на САТНЕТ проучване за потенциала на гръцкия пазар, фирмата получава от изпълнителните директори на ИСЕКИ в Япония, правата да представлява марката в съседна Гърция. На изложението Агротика, което регистрира рекорден брой посетители, САТНЕТ представи всички серии трактори ISEKI.

 

Пред камерата на Трактор.БГ, Димитър Вангелов, Управител на Сатнет ООД, заяви : „Реално ние излагаме всички модели, като започнем от TJA Серията, която е най-голяма серия до 110к.с., също и серията TJ, която е известна на нашите български клиенти, която се предлага през последните 2 години в мощностния диапазон от 38 к.с. до 54 к.с. и също ТМ Серията – градинарски трактори и трактори за малки стопанства. Всъщност големият акцент тази година е на трактора, който е до мен TJA 8100. Това е най-големият трактор на Исеки на това изложение, модел от 2014 и за първи път се представя в момента. На българския пазар ще го представим на Аграта, а сега го представяме и на Агротика за гръцкия пазар.“

 

Тракторът е с мощност 104 к.с., оборудван е с дизелов двигател със система Комън Рейл. Трансмисията му е Пауър Шатъл, с 36 предни и 36 бавни предавки, при която не се използва съединител за превключване на скоростите.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО :

нови японски трактори ISEKI

 

Повече нформация за новите модели трактори ISEKI, които САТНЕТ предлага на българския пазар, както и за ПРОМО ЦЕНИ, можете да получите на тел. : 0888 666 000 ; [email protected]