Все повече фермери избират новите японски трактори ISEKI (ВИДЕО)

Все повече фермери избират новите японски трактори ISEKI (ВИДЕО)

Все повече фермери избират новите японски трактори ISEKI заради високото им технологично оборудване и супер-конкурентни за пазара на земеделска техника цени. Новото в началото на тази година е, че фирма Сатнет, официален вносител за България на японските трактори ISEKI, направи пробив в пазара на нова земеделска техника и в съседна Гърция. Фирмата взе участие с щанд на изложението Агротика, което се проведе в Солун.

 

След направено от страна на САТНЕТ проучване за потенциала на гръцкия пазар, фирмата получава от изпълнителните директори на ИСЕКИ в Япония, правата да представлява марката в съседна Гърция. На изложението Агротика, което регистрира рекорден брой посетители, САТНЕТ представи всички серии трактори ISEKI.

 

Пред камерата на Трактор.БГ, Димитър Вангелов, Управител на Сатнет ООД, заяви : „Реално ние излагаме всички модели, като започнем от TJA Серията, която е най-голяма серия до 110к.с., също и серията TJ, която е известна на нашите български клиенти, която се предлага през последните 2 години в мощностния диапазон от 38 к.с. до 54 к.с. и също ТМ Серията – градинарски трактори и трактори за малки стопанства. Всъщност големият акцент тази година е на трактора, който е до мен TJA 8100. Това е най-големият трактор на Исеки на това изложение, модел от 2014 и за първи път се представя в момента. На българския пазар ще го представим на Аграта, а сега го представяме и на Агротика за гръцкия пазар.“

 

Тракторът е с мощност 104 к.с., оборудван е с дизелов двигател със система Комън Рейл. Трансмисията му е Пауър Шатъл, с 36 предни и 36 бавни предавки, при която не се използва съединител за превключване на скоростите.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО :

нови японски трактори ISEKI

 

Повече нформация за новите модели трактори ISEKI, които САТНЕТ предлага на българския пазар, както и за ПРОМО ЦЕНИ, можете да получите на тел. : 0888 666 000 ; mitak@satnet.bg