Всеки YTO трактор върви с бърз и надежден сервиз навсякъде у нас

YTO България предоставя на своите клиенти професионален оторизиран сервиз за всеки един модел земеделска техника YTO, която предлага

Всеки YTO трактор върви с бърз и надежден сервиз навсякъде у нас

Като единствен представител за България на най-големия световно доказан производител на трактори и селскостопанско оборудване в Китай, ние от YTO Bulgaria сме помислили за всичко и предлагаме сервизиране и поддръжка на всеки модел трактор YTO, който се предлага у нас.

 

Четете още: YTO БЪЛГАРИЯ СТЪПВА ЗДРАВО НА ПАЗАРА С МАШИНИ НА МАРКАТА YTO

 

Ние сме екип с професионална подготовка и опит в ремонта и поддръжката на земеделска и пътно-транспортна техника. Развили сме мрежа за качествено и бързо гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване, която обхваща цяла България. Освен това сервизирането се извършва с оригинални части и консумативи, с цел удължаване живота на техниката.

 

Сервизът е оборудван с високопроходима техника, с която нашите екипи могат да достигнат всяка посочена от клиента точка и да намерят решение на всеки проблем в рамките на часове. Това не е проблем за нас! Предоставили сме машини YTO в повече от 100 точки във всеки край на България. Уверяваме ви, че сме готови да поемем поддръжката и ремонтните дейности по машините.

 

 

Какви ремонти извършваме? 

Извършваме ремонти по ходова част/окачване, трансмисия, двигатели, електрически системи и други, от които се нуждае вашата техника, за да бъде в изправност. Прилагаме компютърна диагностика (OBD). Извършваме гаранционно и следгаранционно обслужване, както и смяна на прилежащи консумативи, като масла, филтри, охладителна, спирачна, хидравлична и други течности.

 

Доверете се на правилния партньор в земеделието.

 

Станете част от семейството на YTO. Запознайте се с нашите продукти и услуги на телефон 0877 737 899 или по имейл [email protected]