Weidemann добави два нови модела към своите телескопични товарачи

Weidemann добави два нови модела към своите телескопични товарачи

снимка: © Тайтън Машинъри България

 

Германския производител на специализирана селскостопанска техника Weidemann, добави два нови модела към своите телескопични товарачи.

 

Създадени специално за нуждите на животновъдните ферми, новите модели Weidemann T4512 CC40  и Weidemann 4270 CX100T включват иновативната система за вертикално повдигане - VLS. Тя автоматично синхронизира натоварването на стрелата с хидравликата и оборотите на двигателя и осигурява отлична стабилност на машината.

 

По-малкия модел от Weidmann е оборудван с японски дизелов двигател от Yanmar, с мощност 40 к.с. Максималния капацитет на повдигане на товара този компактен товарач е 4,5 метра при максимална товароподемност от 1200 кг. Товарачът е с габаритна ширина едва 1,56 метра и височина 1,96 метра.

 

По-големия модел - Weidemann 4270 CX100T е оборудван с 4 цилиндров дизелов двигател Perkins с мощност 101 к.с.  При този модел максималната товарподемност е 7500 кг. Тук сме свидетели и на усилена рама и телескопична стрела, в сравнение с предходния модел 4070.

 

Капацитета на хидравличната помпа е 150 л./мин, което осигурява достатъчно хидравлична производителност и резервна мощност.

 

 

© 2012 tractor.bg