Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Японската компания Kubota продаде своя 1,5 милионен трактор в Америка

Японската компания Kubota продаде своя 1,5 милионен трактор в Америка

трактор Kubota със системата Mattracks

 

 

Японската компания Kubota Corporation, производител на трактори Kubota продаде своя 1,5 милионен трактор в Америка.

 

Моделът под номер 1 500 000 в продажбите на Кубота за САЩ е Kubota M - серия с челен товарач, предназначен за земеделски и комунални нужди.

 

Случайно или не, това съвпадна точно с празнуването на 40-та годишнина от създаването на дилърска мрежа на Кубота Корпорейшън в Съединените щати.

 

Основния пазарен дял, който Kubota заема в САЩ е в продажбата на трактори за комунални нужди - за косене, градински нужди,  за почистване на сняг и други комунални цели.

 

Отскоро обаче, както и в Европа, Kubota започват да реализират все повече продажби на селскостопански трактори, като най-популярния от всички модели е Kubota MX 135 X.

 

трактор Кубота

 

© 2011 tractor.bg

 

♦ вижте още:

употребявани трактори Kubota

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug