Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

За 5 месеца МТЗ увеличиха производството си с 14%

За 5 месеца МТЗ увеличиха производството си с 14%

От началото на годината до края на месец май, Минският тракторен завод / МТЗ/ е увеличил производството на колесни трактори с 14 % спрямо същия период на предходната 2006-а година.

От официалния вносител за България на МТЗ - Бултрекс, съобщиха пък за ръст на продажбите спрямо миналата година.

За първите 5 месеца на тази година в МТЗ са произведени 24 012 трактора! Обемът н апромишленото производство е на стойност 867 милиарда и 144 милиона рубли, което е с 11,5% повече от същия период н аминалата година. 

Общо планираните за производтсво трактори до края на 2007-а година са 50 000бр., а целта на ръководството на МТЗ е да постигне ръст на производтвото, който да доведе до 75 000 трактора/годишно през 2010 г.

Високият ръст продажби на добре познатите у нас трактори МТЗ се дължи най-вече на пускането на пазара на все повече високотехнологични и надеждни модификации, отличната усигуреност с резервни части и сравнително лесната сервизна подръжка.
 

Вижте трактори МТЗ - НОВИ

Вижте снимки на трактори

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug