Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Започна изложението за селско стопанство, организирано от Добрички панаир АД

Започна изложението за селско стопанство, организирано от Добрички панаир АД

официално откриване на Добричкия панаир 2010

Преди минути започна 18-то издание на Добричкото изложение "Селското стопанство и всичко за него", организирано от Добрички панаир АД. Събитието бе открито от зам.министъра на земеделието и храните г-жа Светлана Боянова. С пожелание за успешна есенна сеитба в откриването взе участие и кметът на Добрич г-жа Детелина Николова.

 

Изпълнителния директор на Добрички Панаир АД - г-жа Звезделина Иванова пожела на всички 185 фирми, вземащи участие в изложението успех в продажбите на селскостопанска техника, препарати, семена и специализирани продукти в областта на земеделието.

 

Зърнопроизводители от региона на Добруджа, заявиха пред репортер на Фермер.БГ, че благодарение на добрите цени на зърното, което са продали до момента , имат възможност и намерение да закупят нова селскостопанска техника, за първи път без това да е свързано със субсидии по европейски проекти.

 

През тази година на изложението в Добрич липсват някои най-големите фирми, дилъри на селскостопанска техника , които обявиха, че няма да участват в изложението, както и на АГРА в Пловдив. Голяма част от тези фирми са организирали паралелни презентации на селскостопанска техника на пътищата за Варна и Балчик, а някои от тях масово раздават рекламни материали по време на изложението, без реално да участват с щандове в него, видя репортер на Фермер.БГ.

 

През тази година Добрички Панаир АД е организирал богата делова програма, която ще съпътства изожението за селско стопанство. На кръгла маса и среща с фермерите, с представители на МЗХ, ДФЗ, РА и асоциации от сектора ще бъдат дискутирани актуалните проблеми в сектора.

 

Изложението в Добрич ще продължи до 4-и Септември.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug