Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Започнаха регистрациите за Agritechnica 2017

Започнаха регистрациите за Agritechnica 2017
Регистрациите за участие в едно от най-големите изложения на агротехника - Agritechnica 2017, вече са разрешени. Това обявиха организаторите на експото, което ще се проведе от 12 до 18 ноември 2017 г. в германския град Хановер. Тази година основната тема е „Зелено бъдеще – Умни технологии“. 
 
„Основната тема беше избрана, за да подчертае важността на развитието на агротехниката в световен мащаб. По този начин ще дадем възможност на изложителите да покажат иновациите си“, заяви проджект мениджъра на изложението Мари Сервайс. 
 
Секцията Systems & Components на изложението ще покажат как внедряването на  различни технологии може да окаже чисто ново и „умно“ въздействие върху мобилните приложения за селско стопанство. 
 
Стратегията за наблягане в тази насока по време на изложението доказа, че Agritechnica дава трибуна на едни от най-успешните и иновативни компании в агротехниката. 
 
 
Тази секция е разделена на следните сектори: системи за управление, двигатели, хидравлика, кабини, електроника и части. 
 
На предстоящата Agritechnica 2017 особено внимание ще бъде обърнато върху компонентите на мобилните приложения, тъй като в модерното селско стопанство все повече хидравликата, електрониката и голяма част от механиката трябва да са свързани и се управляват от един единствен телефон. 
 
Аgritechnica традиционно се посещава от 450 000 души от 115 държави, а над 2 900 компании презентират своите продукти, свързани с агротехниката. 
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug