Започнаха регистрациите за Agritechnica 2017

Започнаха регистрациите за Agritechnica 2017
Регистрациите за участие в едно от най-големите изложения на агротехника - Agritechnica 2017, вече са разрешени. Това обявиха организаторите на експото, което ще се проведе от 12 до 18 ноември 2017 г. в германския град Хановер. Тази година основната тема е „Зелено бъдеще – Умни технологии“. 
 
„Основната тема беше избрана, за да подчертае важността на развитието на агротехниката в световен мащаб. По този начин ще дадем възможност на изложителите да покажат иновациите си“, заяви проджект мениджъра на изложението Мари Сервайс. 
 
Секцията Systems & Components на изложението ще покажат как внедряването на  различни технологии може да окаже чисто ново и „умно“ въздействие върху мобилните приложения за селско стопанство. 
 
Стратегията за наблягане в тази насока по време на изложението доказа, че Agritechnica дава трибуна на едни от най-успешните и иновативни компании в агротехниката. 
 
 
Тази секция е разделена на следните сектори: системи за управление, двигатели, хидравлика, кабини, електроника и части. 
 
На предстоящата Agritechnica 2017 особено внимание ще бъде обърнато върху компонентите на мобилните приложения, тъй като в модерното селско стопанство все повече хидравликата, електрониката и голяма част от механиката трябва да са свързани и се управляват от един единствен телефон. 
 
Аgritechnica традиционно се посещава от 450 000 души от 115 държави, а над 2 900 компании презентират своите продукти, свързани с агротехниката.