Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Започва Добрички агро панаир

Започва Добрички агро панаир

снимка: www.tractor.bg

396 български и чуждестранни фирми ще участват в 16-ото Международно специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него 2008", което се открива днес в 10 ч. в Спортен комплекс “Простор” в Добрич.

14% от изложителите се представят за първи път. Най-много са участниците, предлагащи селскостопанска техника. Посетителите могат да видят още инвентар и оборудване, семена и торове, животни, научни материали. Щандовете на изложителите са разположени на обща площ от над 13 500 кв.м.

Очаква се на откриването да присъстват зам.-министърът на земеделието Бюрхан Абазов, народните представители Сияна Фудулова, Енчо Малев и Радослав Иванов, директорът на Държавен фонд "Земеделие" Атанас Кънчев, областният управител д-р Ердинч Хаджиев, кметът на Добрич Детелина Николова. Форумът ще продължи до 30 август.

В 13 ч. на 27 август в залата на НТС ще се проведе кръгла маса на тема "Българските земеделски производители в ЕС - проблеми, алтернативи и перспективи за развитие" с участието на зам.министъра на земеделието Светла Бъчварова. По традиция организаторите на изложението ще връчат награди за български производител и търговско представителство. Предвижда се и връчването на плакети и дипломи на представилите нова техника и продукти.

очаквайте утре в Трактор.БГ снимки и видео от събитието

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug