Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Започват летните демонстрации на полето от Булагро Машини

Започват летните демонстрации на полето от Булагро Машини
Верни на убеждението си, че най-добрият начин да прецениш качествата на една селскостопанска машина, е да я видиш как работи на полето, от Булагро Машини отново са подготвили серия от атрактивни демонстрации в цялата страна. 
 
Стартът на всички събития е в 11:00 ч., а локациите са:
 
- 24.07.2018 г. – с. Коньово, общ. Нова Загора
- 26.07.2018 г. – с. Неофит Рилски, общ. Ветрино
- 27.07.2018 г. – гр. Генерал Тошево, обл. Добрич
- 01.08.2018 г. – с. Батак, общ. Павликени
- 07.08.2018 г. – с. Вълчитрън, общ. Пордим
- 08.08.2018 г. – с. Бутан, общ. Козлодуй
- 09.08.2018 г. – с. Равно Поле, общ. Елин Пелин
 
Акцентът на демонстрациите ще бъдат есенните операции, извършени с техника на австрийския концерн PÖTTINGER. Фермерите ще видят навесни и полунавесни плугове SERVO с нарезни или цели дъски, култиватори SYNKRO, дискови брани TERRADISC, механични сеялки VITASEM и мулчиращи сеялки TERRASEM. Друг висококачествен бранд - BADALINI – също ще докаже силата си с продълбочители с хидравлично регулиране на дълбочината с дискова секция HERCULES MEGA
 
Един от лидерите на пазара на пръскаща техника – датската компания HARDI, ще присъства на демонстрациите със своите прикачни пръскачки RANGERNAVIGATOR и COMMANDER (оборудвана с патентованата TWIN система на HARDI за пръскане с въздушна асистенция), както и флагмана - самоходната пръскачка ALPHA EVO.
 
По време на мероприятията ще бъдат презентирани и новите модели от серия М на датските тороразпръскващи машини BOGBALLE, австрийските култиватори EINBÖCK и немските телескопични товарачи SCHÄFFER LADER.
 
Интересни предложения за есенната кампания са подготвили и специалистите от Булагро АД – високодобивния зимен хибрид рапица Мазари, както и семена житни, производство БУЛАГРО ЗЕМЯ - пшеница Состен, Софру, Авеню, Анапурна, ечемик Занзибар и Жуп, тритикале Трисмарт. И още – разнообразие от комбинирани и фосфорни торове за предсеитбено приложение на страхотни цени и с гъвкави условия на доставка и плащане; биостимулатори за кореновата система, обеззаразители, растежни регулатори и много други. 
 
 
Цялостни решения за успешно извеждане на есенната кампания и много положителни емоции – това обещават от БУЛАГРО на всички, които ще станат част от грандиозното лятно турне.
news|readBySlug