Започва излоението БАТА АГРО

Започва излоението БАТА АГРО

Шестнадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО  започва днес и ще продължи до 17 май. Мястото на събитието е известно - Летище Стара Загора.

 

Посещението на изложението е безплатно, но е необходима регистрация – на място или предварително в уебсайта на БАТА АГРО.

 

Работното време е от 09:00 до 18:00 часа, като само в последния ден, 17 май, е до 14:00 часа.

 

Карта на изложението

 

Официалното откриване на събитието е от 11:00 ч. 

 

Вече е публикуван електронният каталог на изложителите, където всеки може да прегледа техния бизнес профил, представяне и контакти. Традиционно участници в изложението са официалните вносители на световноизвестните брандове за земеделска техника, както и десетки фирми от агросектора, предлагащи напоителни системи, семена, торове и препарати, резервни части, инструменти и други. Освен това бизнеса си ще представят и фирми за консултантки услуги, финансови и банкови институции, автомобилната индустрия, едра строителна техника и други. Десетки са и чуждестранните фирми-изложители в БАТА АГРО, като сред тях е и Полската агенция за инвестиции, която участва с колективен щанд на производители на агротехника от Полша.

 

И тази година в рамките на агрофорума ще се провеждат демонстрации на машини – самоходна и прикачна техника, пръскачки, дронове и прецизни технологии. Земеделските производители ще могат да направят тест драйв и да видят на живо най-новото от агротехнологиите и иновациите от последната година.

 

За БАТА АГРО 2024 е организирана и нова, подобрена хранителна зона. Тя ще предлага още по-голямо разнообразие от прясна, домашно приготвена храна, като освен типичното барбекю, ще има и обедно меню с готвени ястия, бургери и сандвичи, както и различни десерти и крафт бира.

 

За поредна година БАТА АГРО дава възможност на българските производители да представят своите качествени продукти в рамките на фермерския пазар, организиран съвместно с Кооперация „Хранкооп“.

 

На него гостите и посетителите на изложението ще могат да закупят директно от производителите сезонни плодове и зеленчуци, млечни и месни продукти, вино, мед и пчелни продукти, билки и подправки, занаятчийски печива и много други.

Добави коментар