Запознайте се с иновациите в прецизното земеделие на АГРА 2023

За втора поредна година асоциация АГРОТЕХ е съорганизатор на събитието и насърчава добрите практики в сектора

Запознайте се с иновациите в прецизното земеделие на АГРА 2023

По-малко от седмица преди старта на Международното земеделско изложение - АГРА 2023 отправяме поглед към атрактивния списък от разнообразни панелни дискусии и изложители. 

 

Мегафорумът се организира под егидата на Министерството на земеделието, а за втора поредна година съорганизатор на най-голямото изложение за агробизнес е Асоциация на производителите и вносителите на агротехника и технологии в България АГРОТЕХ. 

 

По време на изложението гостите ще научат повече за най-модерните иновации и технологии в земеделието от водещи компании в аграрния сектор. 

 

От 21-ви до 25-и февруари в Международен панаир Пловдив на площ от над 40 000 кв. метра, своите последни разработки и решения за земеделския бизнес ще представят над 600 изложители от повече от 20 държави. 

 

Тази година летвата е вдигната още по-високо. 

 

С нов облик, наситена делова и развлекателна програма, АГРА 2023 обещава да е още по-мащабна и разнообразна. 

 

Съорганизаторът на събитието, в лицето на асоциация АГРОТЕХ, продължава да роботи усилено в посока подема на прецизното земеделие, поставяйки го като акцент на тазгодишното издание. 

 

Основната цел е превръщане на българското земеделие в конкурентен, иновативен и печеливш бизнес чрез демонстриране на топ практики и решения на актуалните проблеми на земеделските стопани. 

 

Гостите на изложението ще получат достъп до информация по разнообразни теми, включително сведения за автоматизация и ускоряване на производствените процеси във всеки един етап на производствения цикъл.

 

Полезна за посетителите ще е например една от поредиците планирани семинарни дискусии.

 

Делова програма на Селскостопанска академия, която ще се разгърне в рамките на три дни, ще презентира изследователска дейност, която се провежда в период от четири години от водещи специалисти от страната. Те ще демонстрират напредъка, резултатите и новите технологични решения за устойчиво земеделие. 

 

За втора поредна година АГРОТЕХ ще зададе пулса на иновациите в сектора. 

 

Всички членове на асоциацията са добре познати на родния пазар от години и работят за насърчаване на добрите и екологични практики в земеделието, чрез показване на успешните примери на производители, вносители и търговци на агротехника в България.

 

 

Интересен факт е, че броят на членовете в АГРОТЕХ е вече 48 компании - производители и вносители на агротехника и технологии в България, което безпорно я прави най-представителната асоцияция в бранша, а членовете й - предпочитани партньори на българските земеделци.

 

По инициатива на асоциация АГРОТЕХ тазгодишното издание на изложението ще бъде съпътствано от Street Food Fest, който ще предлага вариации на национални и международни ястия, поднесени с авторски коктейли и много изненади и наситена сценична програма с любими български изпълнители.

 

Независимо дали сте земеделец, технолог, иноватор, или сте просто любител на земеделската техника, АГРА 2023 със сигурност има какво да ви предложи. 

 

Очакваме ви в Пловдив от 21 до 25 февруари в Международния панаир, за да очертаем заедно бъдещето на модерното земеделието в България.

 

Изложението АГРА 2023 е част от единствения на Балканите форум за селско стопанство, вино, храни и оборудване.