ЗарАгро е добра възможност за сключване на сделки, според фермери и изложители

ЗарАгро е добра възможност за сключване на сделки, според фермери и изложители

При много добра оргнизация и интерес протича първото селскостопанско агро шоу „ЗарАгро”, което се провежда до 16 май на летището в Стара Загора. Вече втори ден продължават демонстрациите на селскостопанска техника на някои от най-изявените фирми-вносители на селскостопанска техника.

Болшинството от изложителите са доволни от организацията на изложението. Според тях то реално създава една добра основа за сключване на бъдещи сделки. Много от изложителите пък дори се похвалиха, че вече имат сключени сделки. Освен редовните си клиенти, фирмите-изложители се похвалиха, че много нови клиенти са проявили интерес към представената техника. Фермерите също са доволни, защото имат възможност лично да видят машините в действие и дори да тестват някои от тях.

По време на полевите демонстрации на селскостопанските машини около демонстрационното поле е пълно с хора, които гледат и задават въпросите си относно представените машини. От своя страна инженерите и специалистите на фирмите подробно отговарят на питанията и дават консултации.

Безспорно, освен демонстрациите, другият компонент, който предизвиква страхотен интерес е тест-драйва – всеки който желае, може да тества на място машината, която представлява интерес за него.

Друга от атракциите на днешния –втори ден на изложението беше състезанието по баскетбол с телескопични товарачи. Участникът, който се справи най-бързо постави рекорд от 2.50 минути – от качването на оператора в машината до вкарването на втората топка в коша.

За хапването и пийването по време на изложението са осигурени бира и кебапчета, които, оказа се, свършват много бързо заради големия брой посетители. ЗарАгро шоу се провежда под съпровода на поп и рок музика, която допринася за приповдигнатото настроение.

Изложителите коментираха пред Трактор.БГ, че е създадена добра организация на първото изложение ЗарАгро и изразиха надежда занапред то да се утвърди и да се превърне в традиционно.

Заповядайте на щанда на Трактор.БГ и Фермер.БГ.