Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Заводът за трактори на CNH Industrial, Австрия получи приза Фaбрика на 2014

Заводът за трактори на CNH Industrial, Австрия получи приза Фaбрика на 2014
Фабриката на CNH Industrial в Св. Валентин е удостоена с титлата "Фабрика на годината", което я прави най-ефективното съоръжение за производство в Австрия. Това е петият път, в който се провежда това състезание, и се счита за най-трудното в сектора за производство в Австрия. Негов домакин е Fraunhofer Österreich и търговското издание Industrie Magazin. "Когато бяхме наградени за Фабрика на 2014, в началото на ноември, нашата фабрика се изкачи в списъка на класацията редом до предишните победители, които включват BMW Motoren, Bosch AG, Magna Steyr и други известни австрийски съоръжения за производство ", заяви доволно мениджъра на фабриката Андреас Кампенхубер.

 
"Още от оценката на място, бяхме в състояние да убедим журито в нашите ефективни и професионални процеси и производствени операции. Журито неизбежно бе впечатлено от позитивната нагласа и мотивация на всички служители, които бяха напълно отдадени на непрекъснатото развитие. За мен е особено удоволствие, че журито специално избра да подчертае професионализма и страстта на нашите служители ", заяви Кристиан Хубер, главен изпълнителен директор на CNH Industrial Österreich. В последния кръг на 6 ноември във Виена, Мениджъра на фабриката Андреас Кампенхубер, в пряко сравнение с другите номинирани компании, успя да направи убедителна и силна презентация, която напълно убеди журито, изтласквайки го на първото място заедно с Opel Österreich. 
 
"Бихме искали да благодарим на целия екип на Св. Валентин за тяхната усилена работа и мотивация, за тяхната последователност и превъзходна работа всеки ден. Нямаше да получим наградата "Фабрика на годината 2014" без подкрепата на целия ни екип ", заяви Кампенхубер.

 
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug