Заводът за трактори на CNH Industrial, Австрия получи приза Фaбрика на 2014

Заводът за трактори на CNH Industrial, Австрия получи приза Фaбрика на 2014
Фабриката на CNH Industrial в Св. Валентин е удостоена с титлата "Фабрика на годината", което я прави най-ефективното съоръжение за производство в Австрия. Това е петият път, в който се провежда това състезание, и се счита за най-трудното в сектора за производство в Австрия. Негов домакин е Fraunhofer Österreich и търговското издание Industrie Magazin. "Когато бяхме наградени за Фабрика на 2014, в началото на ноември, нашата фабрика се изкачи в списъка на класацията редом до предишните победители, които включват BMW Motoren, Bosch AG, Magna Steyr и други известни австрийски съоръжения за производство ", заяви доволно мениджъра на фабриката Андреас Кампенхубер.

 
"Още от оценката на място, бяхме в състояние да убедим журито в нашите ефективни и професионални процеси и производствени операции. Журито неизбежно бе впечатлено от позитивната нагласа и мотивация на всички служители, които бяха напълно отдадени на непрекъснатото развитие. За мен е особено удоволствие, че журито специално избра да подчертае професионализма и страстта на нашите служители ", заяви Кристиан Хубер, главен изпълнителен директор на CNH Industrial Österreich. В последния кръг на 6 ноември във Виена, Мениджъра на фабриката Андреас Кампенхубер, в пряко сравнение с другите номинирани компании, успя да направи убедителна и силна презентация, която напълно убеди журито, изтласквайки го на първото място заедно с Opel Österreich. 
 
"Бихме искали да благодарим на целия екип на Св. Валентин за тяхната усилена работа и мотивация, за тяхната последователност и превъзходна работа всеки ден. Нямаше да получим наградата "Фабрика на годината 2014" без подкрепата на целия ни екип ", заяви Кампенхубер.