Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Земеделци се биха и чупиха трактори в Шуменско

Земеделци се биха и чупиха трактори в Шуменско

www.fermer.bg

Земеделци се биха и чупиха трактори в Шуменското село Върбак. Счупен е нов трактор Кейс, един Болгар ТК 80 и трактор ЮМЗ. Това е вторият конфликт, който възниква между земеделци от селото в рамките на четири дни. На 26 юни отново е имало скандал между обработващи земята хора. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата в Шумен.

Причината за сблъсъците са презастъпванията на площите, които фермерите обработват. Новият хаос с т.нар. “презастъпвания” при идентификацията на блоковете на земеделските стопанства в СИЗП тепърва ще ескалира, казаха за Трактор.БГ зърнопроизводители от региона.

Кметовете не издават служебни актове за ползване на земеделските земи. Започна жътвата и може да се повтори ситуацията отпреди години в Ковачица. Това ще срине още земеделски съдби. Разплащателната агенция изчаква и не изпълнява задълженията си при възникналите спорове. Страните ще бъдат викани за решаване на споровете през август, а жътвата е през юли. Такова поведение е крайно неподходящо в най-съзидателното време.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug