Zetor възлага големи надежди на модела си Forterra 135

Zetor възлага големи надежди на модела си Forterra 135

Въпреки, че тракторът Proxima 9541 с мощност от 99 к.с. е бестселърът на Zetor, компанията е убедена, че мощността от 136 к.с. при Forterra 135 ще увеличи продажбите му и ще промени нещата.

 

Най-големият трактор на чешката фирма използва подобрената версия на своите 4 цилиндрови двигатели. Компанията успя да отговори на изискванията от Tier 3a за регулиране на вредните емисии. Една от новостите е, че клапаните са 16. Zetor са запазили механичната помпа.

 

Освен колоритния нов стил всичко останало си остава същото. Скоростната кутия е с 24 предни и 18 задни скорости. Капацитетът на хидравличната помпа е 70 л/мин. Максималната скорост, която Forterra 135 развива е 40 км/ч.

 

Zetor предлага и допълнително оборудване като чупещ волан, климатик, обороти на ВОМ от 750/1000, допълнителна седалка, избор на комбинация при гумите и др.

 

Отличителните новости са при кабината. Основните функции на управление са поместени в аналогов дисплей. Други  нови елементи са опционалното оборудване с 135 литров резервоар за гориво. Акумулаторът е разположен под кабината. А новата облицовка на кабината осигурява качественото намаляване на шума.


© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!