Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Zetor започва производство на нов модел трактори Forterra HD

Zetor започва производство на нов модел трактори Forterra HD

Чешкият производител на трактори Zetor разширява портфолиото си от предлагани машини с нов модел Forterra HD.  

Основната нова техническа характеристика на Forterra HD е по-широкaта колесна база , която е увеличена със 130 мм до 2720 мм. Това осигурява още по-добра стабилност на трактора, отколкото преди.

Двигателят на трактора също претърпява значителна модернизация, при която главата на цилиндъра е променена, за да включва четири цилиндъра. Двигателят на Forterra HD също така се отличава с високото си ниво на покачване на въртящия момент на 35%, отличнa стабилност - дори и при неблагоприятни температурни условия, както и дълъг експлоатационен живот до 8000 моточаса.

При Forterra HD голямо внимание е отделено на провеждането на изследвания в областта на шума и вибрациите, обясняват производителите. Това е довело до развитието на конструктивни решения, които позволяват нивата на шума да са в границите до 76 децибела. Подобрена по отношение на шум и вибрации е и кабината.

„Целта, която си поставяме с проекта Zetor Forterra HD е да увеличим осезаемо рентабилността на тракторите Zetor. Tози модел се нарежда като по-голям брат на съществуващия вече модел Zetor Forterra HSX, но в същото време ще гарантираме по-висока производителност, тъй като Forterra HD влиза в категорията до 150  к.с.“, коментира Дейвид Колхамър (David Kollhammer), Мениджър Проекти в Zetor.

Първите модели Forterra HD, които ще са достъпни за производителите, ще са с мощност 130 и 140 к.с. Очаква се серийното им производство да започне в средата на 2014 година.

Тракторът Forterra HD ще разполага и с още някои допълнителни технически подобрения:

Активен преден мост с постоянен блокаж на диференциала

Хидравлична с-ма с 4-клапанно разпределение, която осигурява независим приток на масло за отделните функции на трактора

Хидравлична система с 2-клапанно разпределение за предната навесна система  

Нов мултифункционален контрол панел в кабината

Окачена кабина

Пълна информация за пълното портфолио трактори Zetor на българския пазар можете да получите от фирма Стойчеви 57-62 ООД:

гр. Добрич ул. "Добруджа" 4

058/ 66 79 23

0885 132 068

office@stoychevi.com

 

office@stoychevi.com
фирма Стойчеви 57-62 ООД
фирма Стойчеви 57-62 ООД

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug