Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Жена покори Антарктида с трактор Massey Ferguson

Жена покори Антарктида с трактор Massey Ferguson

Tractor Massey Ferguson

Massey Ferguson успешно покори Антарктида в края на миналата година и с това доказа издържливостта си с трактора MF 5610. Мисията до Южния полюс започна на 21 ноември 2014 г. и екипът благополучно се прибра за коледните празници, изминавайки 2500 км по ледa.

 

Последните дни на мисията бяха ознаменувани с много екстремни условия. Екипът на Massey Fergusonсе пребори с ниското атмосферно налягане и намаленото съдържание на кислород ислед 17 дни, на 09 декември 2014 година в 16:30 часа, успешно достигна бяло-червените линии на Южния полюс.

 

ПриключениетоАнтарктидаIIима за цел да се изминат 5000 км отиване и връщане от бреговете на Антарктида до Южния полюссъсселскостопански трактор Massey Ferguson MF 5610. Това беше втората подобнаекспедиция правена на Антарктида. Първата е наизследователя сър Едмънд Хилъри, ръководител на първата механизирана експедиция до Южния полюс през далечната 1958 г. с помощта на трактор FergusonTE20.

 

По време на мисията Massey Ferguson АнтарктидаIIотговорник на групата и управляващ трактора е жена – Манон Осеворт, чиято мечта е да покори "края на света”. Massey Ferguson от своя страна ѝ гласува доверие и ѝ повери трактора MF 5610.

 

38-годишната актриса и театрален продуцент от Нидерландия вече е карала трактор – общо 38 000 кмв Европа и Африка. Кулминацията на това нейно хоби и мечта е, когато Massey Ferguson приема да я спонсорира, за да постигне целта си с трактора MF 5610. Първото нещо, което Манон направи като покори Южния полюс, бе да построиснежен човек и символично там да постави мечтите на всички хора, които са попаднали в нейната история. "Искам хората да вярват в силата на мечтите си. Имах на пръв погледневъзможна мечта –да карам трактор до Южния полюс. Но ето, че се сбъдна.Просто трябвашеда повярвам! "

 

Ричард Маркуел, заместник-председател и управляващ директор на Massey Ferguson за Европа /Африка /Близкия изток заяви: "Ние дадохме шанс на мечтите с АнтарктидаII. Това е изключително горд момент за Massey Ferguson. Като един чудесен пример за опростеност и надеждност на тракторите Massey Ferguson във всеки аспект.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug