Златният медалист сред тракторите - Case IH Magnum Rowtrac с премиера на БАТА Агро Есен 2015

Златният медалист сред тракторите - Case IH Magnum Rowtrac с премиера на БАТА Агро Есен 2015
За първи път тази година комбайнът Case IH Axial Flow 9240 доказа своите способности по родните полета – бърза и качествена жътва, комфорт за оператора и ниски разходи. Оборудван с гумено-верижно задвижване, новият Axial Flow 9240 демонстрира качествено прибиране на реколтата дори при висока влажност.
 
На изложението  БАТА Агро Есен 2015, комбайнът Case IH Axial Flow 9240 ще бъде оборудван с гуменоверижно задвижване и нов царевичен хедер Case IH 2112. 
 
 
Своята премиера ще наравят и титаните при верижните технологии –  златният медалист сред тракторите - Case IH  Magnum Rowtrac, който е с вградена иновативна  гумено-верижна система, специално разработена от CASE IH с грижа към земята и минимизиране на негативите от утъпкването на почвата, особено при работа с плугове. Комбинирайки  индивидуалните предимства на колесните и верижните трактори, новият Magnum™ Rowtrac  осигурява комбинация от предимства по отношение на маневреност, сцепление и ефективна защита на почвата. 
 
Най-новият модел Case IH Quadtrac 620, носител на престижната награда „Машина на годината 2014“, също ще направи своята премиера. С впечатляващата си мощност до 692 к.с., Case IH Quadtrac работи при минимално утъпкване на почвата – натиск по-лек от човешка стъпка! Натискът на човек, стоящ на един крак е 0,51 кг./см2, а натискът върху почвата на гумено верижната система при Quadtrac е едва 0,43 кг./см2. 

 
Фермерите ще се запознаят отблизо и с новостите при прикачния инвентар на престижната марка Kverneland – сеялки и култиватори. Фокус на изложението ще бъде новата пневматична сеялка за слята сеитба U-Drill 6000, която е инженерингово конструирана с едно минаване в полето да подготвя почвата за сеитба, да подравнява, уплътнява, да засява и притиска. При създаването на сеялката, основният фокус е бил върху високата скорост при засяване от 10 до 18 км/час и същевременно осигуряването на перфектни условия на почвата за сеитба. Машината е оборудвана с голям бункер с обем от 4 350 л и 2 броя много лесно достъпни дозиращи устройства.
 
Тороразпръскващата машина Kverneland Exacta TL Geo Spread също ще бъде акцент на изложението. Тя е известна със своята надеждност, лесно управление и изключителна прецизност във всякакви условия! Максималният обем на бункера от 3 900 л, извънредният работен захват - 52 м, както и изключването на секциите на всеки 2 м, са все параметри, които правят торачката една изключително високоопроизводителна и предпочитана  машина.

Световно доказаните плугове Kverneland,  както и машини  за зелена линия също ще бъдат представени в рамките на специализираното изложение БАТА Агро Есен в Стара Загора.


 
Качествена и надеждна техника в областта на напояването с марка Casella, с която фермерите ще могат да кандидатстват за подпомагане по мярка 4.1 – Хидромелиорации също ще е от основните акценти на щанда на Тайтън Машинъри България. 
 
Casella предлага богата гама от напоителни системи за малки и средни стопанства, както и напоителни системи за много големи стопанства.  Моделите са оборудвани с гъвкави тръби с диаметър от 82 до 150 мм, с дължини на тръбите от 260 до 740 м.  Напоителните системи Casella са създадени да работят с ефективно спестяване на енергия, посредством използването на  дизелови двигатели за навиване/развиване на тръбите. Основното предимство на тази система е, че не отнема от водната енергия и тя се използва изцяло за напояване. По този начин загубите на налягането на машината са намалени с 25-30%, средният разход на гориво на дизеловия двигател е едва 300 г/ч. Това решение прави системата подходяща за работа с тръби с големи дължини и диаметри.
 
Тайтън Машинъри очаква своите посетители в Стара Загора от  8 до 11 септември на поле No 5.
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!