Най-добрата СИСТЕМА ЗА АВТОМАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ в Света, СЕГА на НАЙ-НИСКА ЦЕНА в България

Най-добрата СИСТЕМА ЗА АВТОМАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ в Света, СЕГА на НАЙ-НИСКА ЦЕНА в България

 

Информация за контакти:

Населено място: Долна Оряховица

Телефон: 0889231012

Телефон: 0887227460

Email: [email protected]

Сайт: http://www.universal-nvg.bg

 

Универсал-НВГ ООД е създадена през 1990 г.
В търговията със селскостопански машини фирмата стартира през 1994 г.


Универсал-НВГ е вносител от Германия на употребявана и демонстрационна техника на марки – лидери в производството на земеделска техника на европейския пазар. От 2007-а година сме представители за България на немските GPS системи и навигации за селското стопанство Müller Elektronik .

 

За нуждите на зърнопроизводителите внасяме и широка гама от ремаркета на немската фирма CONOW. От 2009 г. Универсал-НВГ е вносител за България на Световния лидер в производството на дюзи за пръскачки - немската фирма LECHLER. Универсал-НВГ също така е вносител на американската компания производител на уреди за почвен и растителен анализ - Spectrum Technologies.

 

Разполагаме с голяма складова база и сервизни помещения на територията на гр. Долна Оряховица. Поддържаме богата наличност от резервни части и консумативи на предлаганата от нас техника. Универсал-НВГ ООД извършва ремонтни услуги на зърнокомбайни и трактори CLAAS. На ваше разположение е и съвременно оборудван мобилен сервиз.

 

Предлагаме също и обучение за работа с техниката, закупена от нас. Сътрудничим на нашите клиенти за преференциално кредетиране от водещите банки в България.

 

Универсал-НВГ предлага разработване на проекти по европейските програми за финансиране. Фирмата ни държи на коректно и честно отношение към своите клиенти.

 

Благодарение на широката си гама от продукти фирмата непрекъснато разширява своя дял на пазара на земеделска техника.