Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Варекс ООД - Откриване на нов търговски център до Пловдив

  • 30.06.2010 10:36
  • 3342
  • 0

Местоположението на базата е съобразено с лесния достъп за клиентите от цялата страна. Разположен е на 136-тия километър на магистрала „Тракия” ляво, до река Стряма. Върху площ от 10 дка комплексът е застроен върху 2 дка.

Изграждането на сграда с комплексно предназначение планираме отдавна и това е част от нашата стратегия за развитие на фирма „Варекс” по високите критерии на Европейски стандарти. Самият факт, че притежаваме франчайз на марки като Challenger, Simba, Capello, Seppi и Goizin ни задължава да изграждаме комплекси като този, коментира пред Трактор.БГ Иван Масларов, съдружник във фирмата.

Гостите на събитието бяха посрещнати с перфектно организирана програма от страна на фирма Фейрнет, а за доброто настроение на гостите звучеше красива музика и цигулки.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|videoBySlug