Надеждни системи и първокласно обслужване: Ником ЛТ на АГРА 2024

  • 14.03.2024 18:00
  • 23
  • 1

На своя юбилей, Ником ЛТ показа на Пловдивския панаир нови продукти, с които си постави нови цели в покоряване на още върхове.
 

“Имаме честта да сме свързани с фирмата Reinke, която е лидер в напоителните системи, за което предвиждам едно чудесно бъдеще със съвместната ни работа. Също така с фирма Sveaverken за автономно управление и прецизно земеделие и системи, което е също нещо ново за нас, както и новите продукти на верижните и автономни системи на фирма GUMA-TECH”, добави Любомир Иванов.
 

Съвместното партньорство на Ником ЛТ с фирми като Reinke и Sveaverken е доказателство за постоянния стремеж на компанията към иновации и добавена стойност за фермерите.

Коментари
test
на 22.04.2024 15:16
Имаме честта да сме свързани с фирмата Reinke, която е лидер в напоителните системи, за което предвиждам едно чудесно бъдеще със съвместната ни работа. Също така с фирма Sveaverken за автономно управление и прецизно земеделие и системи, което е също нещо ново за нас, както и новите продукти на верижните и автономни системи на фирма GUMA-TECH, добави Любомир Иванов.
Добави коментар