НАЙ-ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

Как да платя за абонаментен план?

Разгледайте  абонаментните ни планове и прочете съветите за избор на план (линк към полезната статия) . След като сте се спрели на конкретен план, изберете периодът, за който бихте искали да го активирате. Съответните опции за 3, 6 и 12 месеца ще се появят. Натиснете бутона ПОРЪЧАЙ. Ще се генерира ПРЕВОДНО НАРЕЖДАНЕ, след което натиснете бутона ПРИКЛЮЧИ ПОРЪЧКАТА. Може да заплатите абонамента по банков път. Номерът на сметката ще получите на email-a, с който сте регистриран в сайта.
 

Какво е забранено за публикуване?

В сайта не се допуска публикуване на обяви без снимка, на недействителни оферти с невярно или неточно съдържание. Задължително е текстовете да са написани на български език.
 

Как да докладвам проблемна oбява?

Ако видите обява, която съдържа някои от забранените елементи (неподходящ текст, снимки, видео и т.н), моля сигнализирайте на еmail: [email protected]
 

Допуска ли се дублиране на обяви?

В сайта не се допуска дублиране на обяви. Ако такива бъдат открити автоматично ще бъдат изривани от администратора на сайта.
 

Как да напиша ефективно описание?

Да успеете да привлечете вниманието на потенциалните клиенти  отделете  време за да създадете качествени обяви. Вижте как
 

Безплатно ли е публикуването на обява?

Физически лица могат да публикуват до 3 безплатните обяви. Фирмите трябва да имат активен абонаментен план, за да публикуват оферта.

 

Какви са възможностите за реклама? 

Успехът на бизнеса Ви в Tractor.bg до голяма степен зависи от видимостта на вашите оферти. Колкото повече клиенти разберат за Вашите предложения, толкова повече се увеличава шансът Ви да сключите изгодна сделка. Промотирайте обявите си, за да си гарантирате до по-голяма аудитория.