Weidemann

Намерени са 22 резултати на 2 страници
Развитието на фабрика Weidemann води своето начало от една селска къща, двама братя и общия им интерес към техниката. Наред със селско стопанство братята скоро започнали да се занимават с дейности в сферата на промишлеността. През 1960 г. те основават компанията Maschinenfabrik Weidemann KG, който пристъпва към производството на агромашини и компоненти. След 12 години е изобретен Hoftrac – компактен шарнирно-съчленен колесен товарач, който облекчавал ръчния труд на полето.

През следващите десетилетия предприятието стремително се разраства. Днес продукцията на Weidemann е синоним на компактните машини тип Hoftrac, колесните и телескопичните товарачи за селското стопанство и коневъдството, горското стопанство, овощарството, биогазовите установки и други сфери на промишлеността.

От 2005 г. Weidemann GmbH е дъщерна компания на Wacker Neuson SE.
 

Телескопичните товарачи Weidemann са комбинация от:

•    Височина на хода;
•    Ширина;
•    Мощност.

Благодарение на задвижването на четирите колела и системата за управление, те се характеризират с устойчивост и изпълняват широк спектър от действия.
 

Продуктова гама

Машините на Weidemann гарантират надеждност и максимално полезно действие.  Освен разнообразие от модели за товаро-разтоварителна дейност, марката предлага избор на опционално оборудване, шини, хидросистеми, кабини и т.н.

 
Виж още