За да бъдат обявите Ви видими и да реализирате по-бързо изгодна сделка, Tractor.BG Ви предлага няколко ефективни инструмента за промотиране на обявите и компанията Ви.
 
 • Оферта на деня
 • VIP обява
 • Специална оферта (на начална страница и в категория)
 • Ретаргетинг
 • VIP фирма 
 • Актуализация на обява 

ОФЕРТА НА ДЕНЯ

 
Какво представлява?
Офертата на деня е обява, която се появява за период от 24 часа в специализирана секция на начална страница, във всички страници на Tractor.bg и във всички сайтове на АгриГейт Медия. Публикуваните обяви с тази опция се визуализират автоматично на всяка страница в още четири сайта – Agri.BG, AgroPazar.bgBager.bg
 
За кого е предназначена?
Подходяща опция за реклама за търговци, които искат бързо да открият купувач за предлаганите машини. Предлага се в пакетите Трактор Премиум, Бизнес и Супер Про и като отделна услуга, извън абонаментните пакети.
 
Как работи?
Можете да заявите промотиранe обявата Ви като оферта на деня като в профила си в страницата с обявите кликнете на бутона Заяви Оферта на деня. Наш администратор ще активира опцията. Броят на офертите на деня, които можете да ползвате варира според вида на абонаментния Ви план и може да бъде допълван при нужда с допълнителна заявка.
 
Предимствата
 • Офертата Ви ще има максимална видимост в групата ни от селскостопански сайтове.
 • Ще получите допълнителна безплатна реклама на търговското си предложение и в другите сайтове на AгриГейт Медия.
 • Значително се увеличават шансовете Ви за сделка.

 

Цена на услугата: 5 лв. за 24 часа


VIP ОБЯВА

 
Какво представлява?
Активирането на VIP статуса на обява Ви гарантира  водещо място в списъка с обяви на началната страница на всяка продуктова категория. Ексклузивния статус е активен в рамките на една седмица. 
 
За кого е предназначена?
Тази опция е активна само за регистрирани потребители на сайта. Подходяща за вносители на употребявана и нова селскостопанска техника с богата гама от машини. Предлага в пакетите Трактор Премиум, Бизнес и Супер Про.
 
Как работи?
Всеки търговец може сам да активира VIP статуса на избраната обява директно в списъка с обяви в своя профил чрез бутона Направи VIP.
 
Предимствата
 • Мoжете сами да управлявате активността на VIP опцията и да я използвате в удобен за Вас момент без да се налага намеса на администратор на Tractor.BG.
 • В рамките на 7 дни всички посетители на сайта, които посещават съответната категория ще видят предложенията Ви.
 • Значително се увеличават шансовете Ви за сделка.

 

Цена на услугата: 14 лв. за една седмица


СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА

 
Какво представлява?
Eксклузивната обява се появява за период от 24 часа на начална страница или в страницата на категорията, в която е публикувана обявата, на най-висока позиция – под новинарската информация и в съответните продуктови страници.
 
За кого е предназначена?
Подходяща опция за реклама за регистрирани в сайта търговци, които искат бързо да открият купувач за предлаганите машини. Не се предлага в пакета Трактор Старт.
 
Как работи?
Можете да заявите промотиранe обявата Ви като Специална като в профила си в страницата с обявите кликнете на бутона Заяви Специална оферта. Наш администратор ще активира опцията. Броят на офертите на деня, които можете да ползвате варира според вида на абонаментния Ви план. Можете да заявите услугата като частно лице или като фирма  без да имате активиран абонаментен пакет.
 
Предимствата:
 • Видимостта на офертата ви е много по-добра  и вероятността да сключите бърза сделка значително нараства.
 • Офертата Ви изглежда ексклузивна и преференциална за посетителите на сайта, в резултат на което увеличавате значително шансовете си за продажба.

 

Цена на услугата:

 • Специална оферта на начална страница: 5 лв. за 24 часа
 • Специална оферта в категория: 5 лв. за 24 часа

РЕТАРГЕТИНГ

 
Какво представлява?
Специално инсталиран код в Тractor.BG добавя „бисквитки“ в браузъра на посетителите . С помощта на „бисквитките“ ние следваме аудиторията дори извън пределите на нашия сайт и излъчваме реклама на разгледаните вече обяви.
Ретаргетинг кампаниите са допълнителна  форма на реклама, която заедно с банер кампаниите в Tractor.BG ще Ви помогнат да продавате по-добре.
 
За кого е предназначена?
Всяка компания, която има профил и активни обяви в него си може да се възползва от тази възможност. 
 
Как работи? 
Чрез ретаргетинга Вашите реклами следват интернет потребителите навсякъде в Интернет пространството. Вие не губите връзката с потенциалните си клиенти след като те напуснат страницата Ви в Tractor.bg. За да поръчате подобна кампания е необходимо да се свържете с нашия търговски отдел.
 
Предимствата:
 • Достигате до много специализирана аудитория, която е била заинтересувана да прегледа вашето предложение;
 • Изразходвате рекламния си бюджет целево – само за комуникация с хора, които вече са се запознали с конкретната Ви оферта;
 • Плащате само за тези посетители, които реално са се върнали отново в обявата Ви;
 • За нови продукти ретаргетингът Ви позволява да постигнете бърза познаваемост на марката.

 

Свържете се с търговския ни екип за оферта


VIP ФИРМА

 
Какво представлява?
VIP статута в Tractor.BG Ви гарантира видимост на профила на компанията Ви в дясната колона на всяка страница в сайта. Услугата е достъпна само за някои от абонаментите планове.
 
За кого е предназначена? 
За всички  компании, чийто основен бизнес е производството и търговията със селскостопанска техника.
 
Как работи?
VIP статутът на фирма се заявява към търговския отдел на Tractor.BG  и продължава за период от 7 дни.
 
Предимствата:
 • По-добра видимост на профила на Вашата компания;
 • По-високо ниво на доверие от страна на потребителите на сайта;
 • По-позитивна нагласа на потенциалните клиенти да сключат сделка с Вас.

АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ОБЯВА

 
 
Какво представлява?
Изключително удобен и ефективен начин да привлечете вниманието на посетителите на сайта.
 
За кого е предназначена?
Опцията е активна за частни лица и за компании. Базовото ниво за частни лица е 3 бр., а за фирми с абонаментен план - 30 броя актуализации на месец. След изчерпване на лимита имате възможност да поръчвате допълнителни актуализации за избрани от вас обяви.
Как работи? Актуализацията на параметрите на офертата автоматично изпраща обявата Ви отново на първа страница на сайта и на началната страница на съответната продуктова категория.
 
Предимствата:
 • Клиентите виждат първо Вашата оферта;
 • Обявата Ви изглежда по-актуална, намирайки се на по-предни позиции;
 • Удобен инструмент за корекция на публикуваното съдържание при промяна на параметрите на офертата.

 

Цена на услугата: 1.80 лв.